Món Esport
Revelen que Pelé fa sis dies que està ingressat a l’hospital
  • CA

El llegendari exfutbolista Ederson Arantes do Nascimiento, molt més conegut com a Pelé, es troba ingressat a un hospital de Sao Paulo des de fa gairebé una setmana, segons informen diversos mitjans brasilers. Com el mateix exjugador va comentar a les seves xarxes socials, ara fa sis dies va anar a fer-se unes proves i des d’aleshores no n’ha sortit. Malgrat que no es coneix exactament quin és l’estat de salut de Pelé, sí que es coneix que els exàmens que va anar a superar eren rutinaris i que en aquests s’hauria trobat quelcom que hauria forçat el seu ingrés.

Pelé té 80 anys i el pròxim mes en farà 81. Des de la seva retirada l’any 1977 ha continuat estretament lligat al món del futbol en qualitat d’ambaixador, comentarista o opinador. Darrerament la seva salut ha anat empitjorant i des de l’esclat de la pandèmia del coronavirus que viu pràcticament aïllat a la seva casa de la platja de Sao Paulo. Allà es troba envoltat del seu entorn més proper i ja fa un temps que no fa aparicions mediàtiques.

Considerat el millor futbolista del segle XX, Pelé va fer història en aquest esport entre la dècada del 1950 i la del 1970. Gairebé tota la seva trajectòria va estar lligada al Santos brasiler, tot i que les tres darreres temporades de la seva carrera les va jugar al Cosmos de Nova York, als Estats Units. Va guanyar un total de sis lligues i dues Libertadores, però on realment va ser decisiu per la història del futbol és amb la selecció brasilera. Va aixecar fins a tres Mundials, convertint-se així en el jugador amb més Copes del Món. Els seus registres golejadors són espectaculars i, malgrat que hi hagi molt debat sobre quins gols són vàlids o no, ja que molts dels que es compten van ser en partits amistosos, és un dels màxims golejadors de la història del futbol.



Més notícies
Pedri González, durant un entrenament | FC Barcelona
Pedri renuncia a dies de vacances i ja s’entrena amb el Barça
Notícia: Pedri renuncia a dies de vacances i ja s’entrena amb el Barça
Comparteix
El canari serà una peça fonamental de l'equip durant aquesta temporada
Agüero, durant els seus primers dies com a blaugrana | Europa Press
El jugador del Barça Kun Agüero destrossa el català
Notícia: El jugador del Barça Kun Agüero destrossa el català
Comparteix
Ho ha fet en una conversa amb Ibai Llanos a Twitch

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa