Món Esport
Un jove de la Masia causa l’enèsima tragèdia del PSG

El totpoderós Paris Saint-Germain continua oferint símptomes de debilitat. La plantilla confeccionada per Nasser Al-Khelaifi el darrer estiu exigia l’entrenador Mauricio Pochettino a guanyar-ho tot. O, com a mínim, a competir pels títols. Però l’equip de Leo Messi, Kylian Mbappé i Neymar Jr s’ha acompiadat molt d’hora de la Copa de França en haver caigut, sense el brasiler ni el lesionat Sergio Ramos, als vuitens de final de la competició contra el Niça, després d’una tanda de penals fatídica i amb el jove de la Masia Xavi Simons com a desafortunat protagonista.

El cartell de l’eliminatòria, a partit únic, feia indicar que els de Pochettino haurien d’esforçar-se. Havien d’eliminar el Niça, que és precisament el seu equip perseguidor a la lliga domèstica. L’equip mediterrani, de moment, està millorant el que va fer fa cinc anys, quan va acabar tercer la Ligue 1 i va disputar la prèvia de la Champions. Ho està aconseguint amb l’exfutbolista del Futbol Club Barcelona Jean-Clair Todibo, amb Justin Kluivert, fill del també exfutbolista blaugrana Patrick Kluivert, o l’exdavanter de l’Ajax Kasper Dolberg.

Per tant, la nit prometia ser complicada pels parisins. I ha acabat sent aciaga. Els Mauro Icardi, Julian Draxler i companyia no han aconseguit marcar cap gol en noranta minuts. Leo Messi ni tan sols ha tingut oportunitats. Mbappé, que ha entrat a la segona meitat i ha disputat el seu partit número 200 amb la samarreta del PSG, tampoc. D’aquesta manera, tot s’ha encaminat a la tanda de penals.

Messi l’ha obert amb bon peu, en anotar el seu penal. Tots ho han fet, excepte el futbolista argentí del Paris Saint-Germain Leandro Paredes i l’argelià del Niça Andy Delort. Amb la igualada al marcador, tots han seguit complint i enganyant als porters. Però el del Niça, Marcin Bulka, ha detingut el darrer penal parisí. Aquest l’ha llençat Xavi Simons, un jove futbolista que va créixer a la Masia rodejat de molts focus i que, a l’edat de juvenil va enfilar cap al Paris Saint-Germain.

Aquesta inesperada eliminació crispa encara més l’ambient al Parc dels Prínceps. L’entorn de l’equip qüestiona més que mai la figura de Mauricio Pochettino, a escasses dues setmanes de l’apertura de l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions, entre el seu equip i el Reial Madrid. Més pressió que mai per a un tècnic que, segons apunten mitjans francesos, no tindria una bona relació amb Leo Messi i amb la plantilla en general.



Més notícies
Zidane, exentrenador del Reial Madrid | Europa Press
El motiu pel qual Zidane encara no és entrenador del PSG
Notícia: El motiu pel qual Zidane encara no és entrenador del PSG
Comparteix
El tècnic francès hauria frenat el seu fitxatge pel club parisenc per l'eliminatòria contra el Madrid
Dembélé, amb Joan Laporta | FC Barcelona
El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Notícia: El Barça contempla dues vies per fulminar Dembélé imminentment
Comparteix
Segons el diari As, la intenció del club és que el davanter francès no segueixi fins al juny

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa