Món Esport
Mor Mino Raiola, el representant de futbolistes més famós

El representant de futbolistes Mino Raiola ha mort aquest dissabte a l’edat de 54 anys. La notícia s’ha fet oficial a través d’un comunicat que s’ha emès als perfils oficials de l’italià a les xarxes socials. Per tant, sembla evident que aquesta vegada la informació sobre la pèrdua del transalpí és certa i que no es tracta d’una confusió com va succeir fa dos dies, quan la premsa italiana va publicar que Raiola havia mort i el representant va haver de desmentir aquesta informació a través de les xarxes socials.

Diversos mitjans asseguren que la mort de l’italià ha estat provocada per uns problemes pulmonars. No obstant això, l’entorn del transalpí no ha donat detalls sobre aquesta qüestió. El comunicat on s’informa del traspàs del representant de futbolistes expressa el següent: “Amb un dolor infinit, anunciem la mort de Mino, l’agent més extraordinari de tots els temps. Ha lluitat fins a l’últim instant amb les mateixes forces que emprava en les taules de negociació per defensar els seus futbolistes. Com sempre, Mino ens ha fet sentir orgullosos”. Aquest escrit també destaca que Raiola “ha canviat moltes vides a través del seu treball i ha escrit un nou capítol en la història del futbol. Sempre el trobarem a faltar. La seva missió era fer d’aquest esport un món millor on els seus representats continuessin gaudint de la seva passió”.

Mino Raiola, un dels representants més emblemàtics

El representant italià era, sens dubte, l’agent de futbolistes més conegut en haver representat a estrelles mundials com Erling Haaland, Paul Pogba o Zlatan Ibrahimovic. Mino Raiola és una de les figures més carismàtiques del futbol europeu, a la vegada que una de les persones que més s’ha enriquit a partir d’aquest esport. L’any 2018 la revista Forbes va publicar que s’havia embutxacat fins a cinquanta-quatre milions d’euros en comissions, convertint-se així en el cinquè representant més ric del món, cosa que ben segur que ha anat augmentant amb el temps de forma significativa.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Notícia: Xavi respon a Koeman i confessa que ha parlat seriosament amb un jugador
Comparteix
El tècnic blaugrana ha evitat entrar en conflicte amb el tècnic holandès
Ansu Fati, jugador del Barça | FC Barcelona
Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Notícia: Ansu Fati jugarà contra el Mallorca, però el Barça podria tenir nou baixes
Comparteix
Dembélé i Piqué podrien unir-se a les set baixes confirmades amb què compta l'equip blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi a maig 01, 2022 | 09:45
    Jordi maig 01, 2022 | 09:45
    DEP. A nivell professional era un imbècil i un autèntic fill de puta egòlatra i maleducat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa