Un Messi discret s’estrena al PSG amb victòria (0-2)

Leo Messi ha disputat aquest diumenge el seu primer partit com a professional amb la samarreta d’un club que no és el Barça. L’argentí ha debutat amb el PSG en la victòria de l’equip parisenc sobre l’Stade de Reims per 0 a 2. El davanter ha entrat al minut 66 amb el 30 a l’esquena i no ha tingut gaire protagonisme més enllà d’intentar alguna connexió en atac amb Mbappé.

El PSG ha trigat tan sols un quart d’hora en avançar-se al marcador. El golejador ha estat el protagonista de la setmana en clau futbolística, Kylian Mbappé. El francès ha estat titular amb l’equip parisenc tot i els rumors que el situen a prop de fitxar pel Reial Madrid. El davanter ha obert el marcador amb una rematada de cap després d’una assitència de Di Maria.

El Paris Saint Germain ha tingut problemes per mantenir-se per davant al marcador. Cassama ha estat a punt d’empatar, però ha enviat la pilota al pal. A més, l’àrbitre ha anul·lat un gol als locals just després del descans prèvia revisió del VAR. Però, Mbappé ha signat el doblet al minut 62 amb una rematada al segon pal després d’una passada d’Achraf.

Tot seguit, Mauricio Pochettino ha donat entrada a Leo Messi, que ha substituït Neymar. Tot i això, l’exblaugrana no ha pogut participar gaire perquè els últims minuts de partit han estat dominats per l’Stade de Reims, que ha buscat retallar distàncies amb insistència. L’argentí ha intentat connectar amb Mbappé sense èxit en una jugada de contraatac en la seva primera aparició. Als últims minuts, l’exblaugrana estava ben posicionat per rematar a porteria, però el francès no li ha passat la pilota en aquesta ocasió.