Món Esport
Així ha quedat el coll d’un jugador de l’Atlètic després d’una puntada

Imatge esgarrifosa en els partits sud-americans de classificació per al Mundial de Qatar del 2022. El futbolista Matheus Cunha, davanter brasiler de l’Atlètic de Madrid, ha rebut una puntada de peu voladora del porter Alexander Domínguez de l’Equador. Ha passat el minut quinze de partit, en una pilota disputada a la frontal de l’àrea. Cunha ha intentat lluitar-la i endur-se-la, mentre que Domínguez ha volgut rebutjar-la amb una puntada de peu. Aquesta, en comptes de tocar l’esfèrica ha anat directament al coll del matalasser, que ha acabat amb unes marques esgarrifoses a la pell i sagnant. Com no podia ser d’una altra manera, el porter equatorià ha estat expulsat de forma fulminant després de revisar les imatges al VAR i la seva selecció ha hagut de jugar amb deu futbolistes durant gairebé tot el duel. Tot i això, Emerson Royal, brasiler i exblaugrana, també ha vist la targeta vermella cinc minuts més tard. D’aquesta manera, les forces han quedat equilibrades i, de fet, el partit ha acabat empatat a un gol.

Matheus Cunha es troba bé i, de fet, ha pogut continuar sobre el terreny de joc després de la puntada de peu voladora i no ha estat substituït fins a la segona meitat. A més a més, ell mateix ha escrit a les seves xarxes socials que, afortunadament, no ha patit cap conseqüència física després d’aquest cop, més enllà d’una ferida molt aparatosa: “Gràcies pels missatges de suport, estic bé”. És més, s’ha permès fer broma i ha dit que el seu “únic problema” és el següent: “A veure com explico jo això a casa…”. Tanmateix, ha compartit una fotografia com ha quedat el seu coll i el cert és que és força esgarrifosa i sembla que hagi de tenir molt més mal del que ell diu que ha patit.

La Colchonería on Twitter: "Así le ha quedado el cuello a Cunha después de la brutal patada que recibió del portero de Ecuador. Al menos se lo toma con humor: "No sé


Més notícies
Aubameyang, jugador de l'Arsenal | Europa Press
Morata s’allunya del Barça i entra un nou nom en escena
Notícia: Morata s’allunya del Barça i entra un nou nom en escena
Comparteix
Xavi estaria interessat en el davanter de l'Arsenal Aubameyang
Cristiano Ronaldo, futbolista del Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo i la seva reacció més infantil
Notícia: Cristiano Ronaldo i la seva reacció més infantil
Comparteix
El coordinador del portal Transfermarkt explica per què el portuguès va bloquejar el seu compte d'Instagram

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa