Món Esport
Morata s’allunya del Barça i entra un nou nom en escena

El davanter madrileny Álvaro Morata ha estat a l’agenda del Futbol Club Barcelona durant tot el mercat de fitxatges d’hivern. L’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, s’ha encaparrat en la seva incorporació i ho ha estat a punt d’aconseguir en determinades ocasions. De fet, hi va haver un moment en el qual tot estava tancat, però Massimiliano Allegri, el tècnic de la Juventus de Torí, actual equip de Morata, ho va impedir a última hora. Ara, la Vecchia Signora ha fitxat un davanter centre que traurà el lloc al madrileny, Dusan Vlahovic, i això ha provocat que les peces es tornin a moure. Tanmateix, l’Atlètic de Madrid, club propietari de Morata, no vol cedir-lo al Barça, sinó traspassar-lo, i això dificulta i gairebé descarta el seu fitxatge.

Amb aquesta opció fora de joc, el diari As assegura que l’entitat blaugrana no s’ha quedat de braços plegats i ha activat una alternativa. Es tracta del davanter centre gabonès de 32 anys Pierre-Emerick Aubameyang. Actualment juga a l’Arsenal, però des del desembre està apartat de la dinàmica del primer equip, dirigit per Mikel Arteta, i està intentant resoldre el seu futur. A més a més, ha tingut diversos problemes de disciplina que no han agradat gens al club, on es creu que està intentant forçar una sortida.

El seu contracte acaba el juny del 2023, així que si l’Arsenal li vol treure algun profit econòmic, l’haurà de vendre a un preu assequible. L’alternativa és tenir-lo apartat o descontent durant un any i mig, cosa que no sona gaire bé pels interessos gunners. D’aquesta manera, el Barça podria aprofitar aquesta oportunitat de mercat per treure’l de Londres per un bon preu. En qualsevol cas, això està subjecte a que Ousmane Dembélé acabi acceptant deixar el club blaugrana durant els pocs dies que queden de la finestra de traspassos d’hivern, cosa que encara no és gens clara.



Més notícies
Dembélé, durant un partit | Europa Press
Dembélé hauria accedit a marxar del Barça aquesta setmana
Notícia: Dembélé hauria accedit a marxar del Barça aquesta setmana
Comparteix
Segons informa Ràdio Barcelona, el davanter francès vol quedar-se, però accepta aquesta via si no hi ha renovació
Adama Traoré, jugador del Wolverhampton | Europa Press
Adama Traoré, molt a prop de tornar al Barça
Notícia: Adama Traoré, molt a prop de tornar al Barça
Comparteix
El davanter català tornaria al club d'on va sortir el 2015

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa