Món Esport
El possible escàndol del City podria provocar l’adeu de Guardiola

El possible escàndol que està esquitxant el Manchester City es podria saldar amb una greu conseqüència per als interessos del club britànic. Tal com ha recuperat TV3, el seu entrenador, Pep Guardiola, es va referir a aquest tema el passat mes de maig de l’any 2022, quan llavors la investigació encara estava en curs, i va deixar anar una declaració molt contundent.

En una roda de premsa, el de Santpedor va expressar que “quan defenso el club és perquè treballo amb ells. Així que quan algú sospita del club, els demano que m’ho expliquin. I quan ho fan, els crec. Els vaig dir: “Si em mentiu, l’endemà no vindré. Marxaré i deixarem de ser amics, perquè he posat la meva fe en vosaltres perquè us crec al 100% des del primer dia i defenso el club per això””.

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press

D’aquesta manera, la temporada passada Guardiola va deixar clar que si el club el mentís en alguna ocasió, i per exemple en aquest cas, plegaria. L’entrenador acostuma a ser un home de paraula, i a deixar les normes ben clares. Després de ser l’artífex del millor Barça de la història, va deixar el club català quan va entendre que els jugadors que hi havia en la plantilla l’any 2012 podien deixar de creure en el seu missatge. Va ser una decisió contundent, que es podria assimilar a la que podria prendre al City, en cas que finalment es provés que l’han enganyat.

L’entitat sky blue està sent investigada per la Premier League, per haver comès, presumptament, irregularitats financeres entre les temporades 2009-2010 i 2017-2018. La lliga anglesa podria aplicar una sanció esportiva, que podria anar des de la retirada d’uns punts, com li ha passat a la Juventus precisament aquest curs, a l’expulsió del campionat.

La resposta del City a la denúncia de les irregularitats

En un comunicat, el club en el qual també treballen els exdirectius culers Ferran Soriano i Txiki Begiristain, ha contestat apuntant que estan sorpresos “per la publicació d’aquestes suposades infraccions de les Regles de la Premier League, particularment donat l’ampli compromís i la gran quantitat de materials detallats que se li han proporcionat a la Premier. El club convida a revisar aquest assumpte per part d’una Comissió independent, per considerar imparcialment el cos complet d’evidència irrefutable que hi ha en suport de la seva posició. Com a tal, esperem que a aquest assumpte es posi fi d’una vegada per totes”.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
El City de Guardiola podria rebre un càstig duríssim a la Premier League
Notícia: El City de Guardiola podria rebre un càstig duríssim a la Premier League
Comparteix
La competició britànica investiga el club 'sky blue' per diverses infraccions de la normativa financera
Pep Guardiola, donant instruccions a Riyad Mahrez i Jack Grealish | Europa Press
El City de Guardiola rellisca i desaprofita la derrota del líder (1-0)
Notícia: El City de Guardiola rellisca i desaprofita la derrota del líder (1-0)
Comparteix
El Tottenham ha fet un favor al seu etern rival, que manté els cinc punts d'avantatge al capdavant de la Premier
Pep Guardiola i Joao Cancelo, durant un partit entre el Manchester City i el Liverpool de la temporada 2021/2022 | Europa Press
Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Notícia: Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Comparteix
Després del seu conflicte amb el català, Joao Cancelo marxa cedit al Bayern de Munic
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Notícia: Guardiola llança un contundent missatge que preocupa al Manchester City
Comparteix
El tècnic de Santpedor assegura que no farà com Ferguson o Wenger

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa