Món Esport
Guardiola torna a parlar del Madrid de forma inesperada

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha concedit la roda de premsa prèvia al partit de tornada de vuitens de final de la UEFA Champions League que els anglesos disputaran al seu estadi, l’Etihad Stadium, contra el Red Bull Leipzig. Després de l’empat a un en terres alemanyes, els citizens hauran de guanyar per classificar-se per a la següent ronda i continuar endavant en la competició. Una competició que encara no han pogut guanyar, i això fa que tinguin una pressió extra.

En la roda de premsa, Guardiola ha estat preguntat precisament sobre si creu que guanyar o no el màxim títol continental amb els sky blues determinarà la seva etapa en el club. Doncs bé, en primer lloc ha admès que “per a l’opinió pública sí. Això no vol dir que hi estigui d’acord, però se’ns jutjarà per aquesta competició. Al meu primer partit de Champions aquí em van preguntar si havia vingut per guanyar la Champions“.

A continuació, el català ha expressat que “si entrenés el Reial Madrid entendria aquesta pressió, però per més que progressem això és una cosa que no canviarà”. Els últims anys, moltes persones han titllat els resultats del City a Europa de fracàs, ja que no ha pogut aixecar encara l’orelluda. En canvi, molts altres han defensat Guardiola i l’equip recalcant que només un conjunt pot guanyar-la cada temporada, i que la Champions va de moments i no de regularitat. I el mateix Guardiola ha citat el Madrid perquè és l’equip amb més Champions, i perquè la és un torneig que obsessiona els blancs any rere any.

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, al camp del Bournemouth | Europa Press
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, al camp del Bournemouth | Europa Press

Guardiola, sobre Haaland: “No m’agrada que un jugador només marqui gols dins de l’àrea”

D’altra banda, el de Santpedor ha parlat de noms propis. Sobre el seu davanter Erling Haaland, ha apuntat que “és important que marqui. No m’agrada que un jugador només marqui gols dins de l’àrea. Això és important i necessitem que ho faci, però si és lluny de l’àrea rival i no pot marcar necessitem que estigui actiu. Hem de mirar-lo, hi ha de participar. Ha millorat, però ho pot fer millor”.

Finalment, sobre el migcampista Kevin de Bruyne, que aquest curs no està tenint la brillantor d’altres èpoques, Guardiola ha recordat que “és una temporada difícil per a tothom, per a mi també. Es va jugar el Mundial… hi ha molts factors. Jo no marcaré gols per Kevin, té qualitat per fer-ho. Té una increïble habilitat per marcar i passar. Sempre crec que les coses simples milloraran el joc, com no perdre pilotes. Són les coses simples, fes-ho una altra vegada, millora. Quan això passa, la resta ve rodada. Com Haaland, marcarà i participarà en el joc. Kevin també, si compleix les coses simples, com moure’s cap a dins i cap a fora, atacar els espais, serà més fàcil que tingui l’oportunitat d’oferir passades increïbles”.



Més notícies
Bernardo Silva i Ilkay Gündogan, celebrant una diana | Europa Press
L’alternativa a Bernardo Silva també està al Manchester City de Guardiola
Notícia: L’alternativa a Bernardo Silva també està al Manchester City de Guardiola
Comparteix
Ilkay Gündogan acaba contracte aquest estiu i els blaugranes voldrien incorporar-lo
Kyle Walker, durant un partit amb el Manchester City | Europa Press
Un jugador del City de Guardiola, investigat per tocaments i exhibicionisme
Notícia: Un jugador del City de Guardiola, investigat per tocaments i exhibicionisme
Comparteix
Kyle Walker ha estat gravat en una discoteca exhibint els seus genitals i assetjant una dona
Pep Guardiola, entrenador del City | Europa Press
Guardiola revela qui vol que sigui el seu relleu al Manchester City
Notícia: Guardiola revela qui vol que sigui el seu relleu al Manchester City
Comparteix
Es tracta d'un tècnic amb bagatge que va ser capità dels citizens
Pep Guardiola, entrenador del Manchester United | Europa Press
Guardiola torna a despertar sorpresa i admiració amb les seves declaracions
Notícia: Guardiola torna a despertar sorpresa i admiració amb les seves declaracions
Comparteix
L'entrenador del Manchester City s'ha tornat a mostrar com un professional honest i respectable

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa