El City de Guardiola, a punt per rebentar el mercat

Els 'citizens' estarien molt a prop d'incorporar Jack Grealish, de l'Aston Villa, per 116 milions d'euros

El Manchester City es troba a les portes d’executar una operació al mercat de fitxatges de futbol que no es veia des d’abans de la pandèmia. El club anglès, segons apunten diversos mitjans britànics, està disposat a desembutxacar fins a 116 milions d’euros per Jack Grealish, un talentós migcampista ofensiu de 25 anys de l’Aston Villa que s’està acabant de consolidar en aquesta Eurocopa.

El mercat de fitxatges es trobava en uns números molt inferiors des de l’esclat de la pandèmia. L’estiu del 2019 sí que es van poder veure operacions d’aquesta magnitud, com els traspassos de Griezmann al Barça i Joao Félix a l’Atlètic de Madrid, que van superar els cent milions d’euros. Tanmateix, en el context de crisi econòmica que es viu des del març de l’any passat, es feia difícil d’imaginar una inversió com aquesta.

Val a dir que Joan Laporta, amic de Pep Guardiola, alerta des que va arribar a la presidència del Barça dels perills que tenen els “clubs-estat” com el Manchester City. Assegura que el mercat futbolístic es troba en una situació molt desigual, ja que la gran majoria d’equips, com el Barça o el Madrid, no poden fer aquestes inversions ni de bon tros, mentre que un grup molt reduït, on hi són el City i el PSG, són els únics que hi poden entrar. Si aquesta dinàmica es manté, s’entrarà en un estat molt preocupant al futbol europeu.

Més informació

Nou comentari