Món Esport
El City de Guardiola, a punt per rebentar el mercat
  • CA

El Manchester City es troba a les portes d’executar una operació al mercat de fitxatges de futbol que no es veia des d’abans de la pandèmia. El club anglès, segons apunten diversos mitjans britànics, està disposat a desembutxacar fins a 116 milions d’euros per Jack Grealish, un talentós migcampista ofensiu de 25 anys de l’Aston Villa que s’està acabant de consolidar en aquesta Eurocopa.

El mercat de fitxatges es trobava en uns números molt inferiors des de l’esclat de la pandèmia. L’estiu del 2019 sí que es van poder veure operacions d’aquesta magnitud, com els traspassos de Griezmann al Barça i Joao Félix a l’Atlètic de Madrid, que van superar els cent milions d’euros. Tanmateix, en el context de crisi econòmica que es viu des del març de l’any passat, es feia difícil d’imaginar una inversió com aquesta.

Val a dir que Joan Laporta, amic de Pep Guardiola, alerta des que va arribar a la presidència del Barça dels perills que tenen els “clubs-estat” com el Manchester City. Assegura que el mercat futbolístic es troba en una situació molt desigual, ja que la gran majoria d’equips, com el Barça o el Madrid, no poden fer aquestes inversions ni de bon tros, mentre que un grup molt reduït, on hi són el City i el PSG, són els únics que hi poden entrar. Si aquesta dinàmica es manté, s’entrarà en un estat molt preocupant al futbol europeu.



Més notícies
Paulinho, amb Bartomeu | Europa Press
Paulinho podria tornar al Barça
Notícia: Paulinho podria tornar al Barça
Comparteix
El futbolista brasiler s'ha ofert al club: "Els diners no seran un problema"
La plantilla del Barça 2020-2021 | FC Barcelona
El gran maldecap de Laporta i el gran problema del Barça
Notícia: El gran maldecap de Laporta i el gran problema del Barça
Comparteix
Encara no hi ha cap jugador que hagi abandonat el club durant aquest mercat de fitxatges

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa