Món Esport
Paulinho podria tornar al Barça
  • CA

El futbolista brasiler de 32 anys Paulinho Bezerra ha rescindit el seu contracte amb el club xinès Guangzhou Evergrande. Sense equip, el migcampista s’ha ofert de forma voluntària al Barça, equip en el qual va militar la temporada 2017-2018, i ho ha fet deixant clar que “els diners no seran un problema”.

Ara bé, per part del club no hi ha, fins al moment, cap informació que faci pensar que estudiaran aquesta proposta de Paulinho. Si bé és cert que és d’un perfil similar a Georginio Wijnaldum, jugador que ho tenia fet amb el Barça, però que va acabar marxant al PSG per diners, Paulinho no entra als plans de Joan Laporta i la seva junta directiva.

De fet, el record de Paulinho durant la seva etapa sota les ordres d’Ernesto Valverde és agredolç. Es va esforçar molt, ho va donar tot, va marcar molts gols arribant des de la segona línia, alguns d’ells importants, però en cap cas era un perfil que encaixava amb el que es coneix com a ADN Barça. Justament, els plans de Laporta passen per recuperar aquesta essència, així que Paulinho, per molt que sigui una oportunitat de mercat, no és una opció que el club contempli ara per ara. Tot i això, el fet que pugui arribar de forma gratuïta i amb una fitxa baixa fa que no se’l pugui descartar del tot.



Més notícies
La plantilla del Barça 2020-2021 | FC Barcelona
El gran maldecap de Laporta i el gran problema del Barça
Notícia: El gran maldecap de Laporta i el gran problema del Barça
Comparteix
Encara no hi ha cap jugador que hagi abandonat el club durant aquest mercat de fitxatges
Dembélé, amb la selecció francesa | Europa Press
El Barça cobrarà una milionada per la lesió de Dembélé
Notícia: El Barça cobrarà una milionada per la lesió de Dembélé
Comparteix
La FIFA indemnitzarà el club blaugrana per haver-se trencat durant un torneig de seleccions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa