El City de Pep Guardiola aconsegueix el primer triomf del curs (5-0)

El Manchester City s’ha imposat per 5 a 0 al Norwich City en la segona jornada de la Premier League. L’equip de Pep Guardiola ha obtingut la primera victòria de la temporada després de perdre a la final de la Community Shield i a la jornada inicial de la Lliga. Krul, en pròpia porteria, Grealish, Laporte, Sterling i Mahrez han estat els golejadors del conjunt skyblue.

L’equip citizen ha resolt el partit a la primera meitat. Només començar, Gabriel Jesus ha fet una centrada des de l’esquerra. Aarons ha intentat refusar amb tan mala sort que la pilota ha impactat a l’esquena de Krul, porter del Norwich, i s’ha endinsat en la porteria visitant.

Després d’un gol anul·lat a Ferran Torres, l’equip de Guardiola ha ampliat distàncies per mitjà de Grealish. L’anglès ha fet la seva primera diana al club skyblue gràcies a una centrada de Gabriel Jesus que el nou fitxatge del City ha rematat amb el genoll cap al fons de la xarxa. El partit ha arribat al descans amb 2 a 0 i els locals dominant completament el duel.

La segona meitat ha estat un recital del Manchester City, que ha sentenciat el partit al minut 64. Gündogan ha servit un córner, la pilota s’ha quedat morta dins l’àrea i Laporte l’ha engaltat amb la dreta per fer el tercer. Tot seguit, Sterling ha fet el 4 a 0 després de rebre una passada de la mort de Gabriel Jesús. Al minut 85, Ruben Dias ha servit una gran pilota en profunditat per Mahrez, que ha rebut tot sol davant de Krul i ha definit a la perfecció per culminar la golejada.