Món Esport
Guardiola esclata contra els seus crítics a la Premier League
  • CA

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, no ha començat la temporada amb bon peu. El seu conjunt ha perdut la final del torneig de la Community Shield contra el Leicester City i també ha caigut en el primer partit de la lliga anglesa, la Premier League, contra el Tottenham Hotspur.

Això li ha costat a Guardiola moltes crítiques al futbol anglès. Qui ha aixecat tres de les cinc últimes Premiers ha vist com se’l qüestionava per no guanyar els primers partits, després d’haver gastat molts milions d’euros durant aquest mercat de fitxatges d’estiu. El Manchester City ha signat una de les incorporacions més cares: el migcampista ofensiu anglès Jack Grealish, provinent de l’Aston Villa, per uns 120 milions d’euros.

A més a més, l’estrella del seu darrer botxí, el davanter anglès Harry Kane del Tottenham Hotspur, també sona des de fa setmanes per al Manchester City i el seu fitxatge també superaria els 100 milions. Davant de tota aquesta situació, on noms tan rellevants com el tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, han atacat Pep Guardiola, l’entrenador de Santpedor ha respost amb contundència per tancar totes les crítiques.

“Hem fitxat Jack Grealish perquè abans havíem venut jugadors pel valor de 60 milions. Hem seguit les regles. Altres propietaris volen treure benefici del futbol, els nostres volen reinvertir-ho tot en l’equip. Fa anys era el Manchester United l’equip que guanyava títols perquè gastava més diners. Aleshores el Manchester City no ho podia fer, però amb els propietaris actuals sí”, ha sentenciat Pep Guardiola.



Més notícies
Sergio Ramos, durant la seva presentació al PSG | Europa Press
Sergio Ramos desespera el PSG i ja li busquen substitut
Notícia: Sergio Ramos desespera el PSG i ja li busquen substitut
Comparteix
Les lesions del futbolista andalús estan preocupant el club francès
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Sense Messi podem fer un joc més col·lectiu”
Notícia: Koeman: “Sense Messi podem fer un joc més col·lectiu”
Comparteix
La roda de premsa de l'entrenador del Barça després de la victòria contra la Reial Societat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa