Guardiola esclata contra els seus crítics a la Premier League

L'entrenador del Manchester City ha respost Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, no ha començat la temporada amb bon peu. El seu conjunt ha perdut la final del torneig de la Community Shield contra el Leicester City i també ha caigut en el primer partit de la lliga anglesa, la Premier League, contra el Tottenham Hotspur.

Això li ha costat a Guardiola moltes crítiques al futbol anglès. Qui ha aixecat tres de les cinc últimes Premiers ha vist com se’l qüestionava per no guanyar els primers partits, després d’haver gastat molts milions d’euros durant aquest mercat de fitxatges d’estiu. El Manchester City ha signat una de les incorporacions més cares: el migcampista ofensiu anglès Jack Grealish, provinent de l’Aston Villa, per uns 120 milions d’euros.

A més a més, l’estrella del seu darrer botxí, el davanter anglès Harry Kane del Tottenham Hotspur, també sona des de fa setmanes per al Manchester City i el seu fitxatge també superaria els 100 milions. Davant de tota aquesta situació, on noms tan rellevants com el tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, han atacat Pep Guardiola, l’entrenador de Santpedor ha respost amb contundència per tancar totes les crítiques.

“Hem fitxat Jack Grealish perquè abans havíem venut jugadors pel valor de 60 milions. Hem seguit les regles. Altres propietaris volen treure benefici del futbol, els nostres volen reinvertir-ho tot en l’equip. Fa anys era el Manchester United l’equip que guanyava títols perquè gastava més diners. Aleshores el Manchester City no ho podia fer, però amb els propietaris actuals sí”, ha sentenciat Pep Guardiola.

Més informació

Nou comentari