Món Esport
Els missatges de suport de Xavi, Puyol i el Barça a Louis van Gaal

El mític entrenador de futbol i actual seleccionador dels Països Baixos, Louis van Gaal, ha anunciat en una entrevista amb el mitjà de comunicació neerlandès RTL4 que pateix una forma agressiva de càncer de pròstata. Segons experts mèdics, l’índex de supervivència dels pacients amb aquesta malaltia és alt: oscil·la al voltant del 98% de possibilitats de continuar amb vida. Tot i això, aquesta circumstància no impedeix que l’extècnic del Futbol Club Barcelona s’hagi de tractar seriosament en un hospital. I, en aquest sentit, moltes personalitats importants del futbol com Xavi Hernández o Carles Puyol li han enviat missatges de suport i amor.

Cal recordar que tots dos mites barcelonistes van debutar amb la samarreta blaugrana de la mà del mateix van Gaal. Per això, li guarden molt de respecte. En aquest sentit, Xavi, al seu compte d’Instagram, ha publicat un àlbum amb tres fotos de l’etapa del tècnic a Can Barça, en les quals surt també el terrassenc, i ha expressat “molta força, míster! Gràcies per tot sempre. Una forta abraçada”. Per la seva banda, Carles Puyol, també a Instagram, ha compartit una foto també d’aquesta etapa vintage en la qual surten el neerlandès i el de La Pobla de Segur, i ha desitjat “molta força, míster”.

Altres institucions també s’hi han afegit. El Futbol Club Barcelona ha compartit, al seu compte de Twitter, una foto de van Gaal també en la seva etapa a Barcelona, donant “tot el nostre suport i solidaritat amb Louis van Gaal”, desitjant que tingui “una ràpida i total recuperació”, i donant-li “molta força”.

Equips que també han estat entrenats per van Gaal li han donat també mostres de suport. És el cas de l’Ajax, equip entrenat pel tècnic entre el 1991 i el 1997 i amb el qual va guanyar la Champions, el 1995. L’entitat neerlandesa ha compartit una foto de l’exfutbolista i actual director general del club, Edwin van der Sar, amb l’exfutbolista i agent del mateix club, Klaas-Jan Huntelaar, amb una samarreta dels ajacied que li desitja una ràpida recuperació, i el text a la xarxa social d'”estem amb tu, Louis”.

El Manchester United, conjunt entrenat per van Gaal entre el 2014 i el 2016, “dona suport a Louis van Gaal en la seva lluita contra el càncer”, i li dona “molta força”. El Bayern de Munic, club entrenat per van Gaal entre el 2009 i el 2011 i amb el qual va ser finalista de la Champions, li ha transmès “molta força” i ha expressat que “tots sabem com n’és de fort van Gaal com a persona”.



Més notícies
Louis van Gaal, en arxiu | Europa Press
Van Gaal anuncia que pateix un càncer de pròstata agressiu
Notícia: Van Gaal anuncia que pateix un càncer de pròstata agressiu
Comparteix
El seu objectiu, però, és dirigir la selecció neerlandesa al Mundial de Qatar
Xavi Hernández, al Camp Nou | Europa Press
VÍDEO | Xavi reacciona al gol de Pedri i es fa viral
Notícia: VÍDEO | Xavi reacciona al gol de Pedri i es fa viral
Comparteix
L'entrenador del Barça ha demostrat una altra vegada que és el més culer de tots

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa