Messi, relacionat amb els talibans a la portada de Charlie Hebdo

La revista satírica francesa critica la relació entre l'emirat qatarià i el PSG

El nom del futbolista argentí Leo Messi ha aparegut a la portada de Charlie Hebdo relacionat amb els talibans i la crisi afganesa. En el darrer número de la revista satírica francesa es poden veure diverses persones amb un burca amb el nou dorsal de Messi al París Saint-Germain (PSG), el 30, i el nom del davanter a l’esquena. El titular és el següent: “Talibans, és pitjor del que pensem”.

D’aquesta manera, Charlie Hebdo vol subratllar la influència de països com Qatar, acusat de subvencionar el terrorisme islàmic, en alguns aspectes de la vida francesa i europea. És per això que ara que el PSG està en boca de tothom pel fitxatge de Leo Messi, la revista satírica posa de manifest que aquest club rep diners de l’emirat qatarià. De fet, també es parla d’aquests fets com una estratègia per blanquejar els governs d’aquests països.

Cal recordar que la revista Charlie Hebdo arrossega un llarg historial de portades relacionades amb el terrorisme islàmic. A causa d’això van ocórrer els lamentables fets del 2015, quan la seu de la redacció d’aquest mitjà francès va patir un atemptat en el qual van morir fins a dotze treballadors de la revista. Malgrat això, Charlie Hebdo ha continuat publicant diverses portades que han estat polèmiques al món islàmic.

Més informació

Comentaris

    Rosa Agost 18, 2021 3:52 pm
    Dons és veritat que tot està relacionat . Hi ha moltes coses de les que ens aprofitem o ens semblen inofensives que el que fan de debò és blanquejar o engreixar el terrorisme.

Nou comentari