La UEFA obre expedient a Barça, Madrid i Juventus i els podria expulsar de la Champions

Es preveu una sanció molt dura per no haver abandonat la Superlliga

Hi ha un elefant a l’habitació i ningú no n’està parlant. Després que el projecte de la Superlliga de Florentino Pérez fracassés només 48 hores després d’haver estat presentat, la UEFA va anunciar que prendria mesures contra els clubs impulsors. Els clubs que van baixar del vaixell durant els primers dies han rebut una dura multa econòmica, però han estat rebuts amb els braços oberts per a les pròximes edicions de la Champions i l’Europa League. En canvi, Barça, Madrid i Juventus, els que continuen vius, s’exposen a sancions més severes.

Ara, la UEFA ha anunciat que ha obert un expedient sancionador a aquests tres clubs i que “més endavant es coneixeran més detalls” sobre quin serà el seu càstig. En el pitjor dels casos, Barça, Juventus i Reial Madrid, podrien arribar a ser expulsats de les competicions europees durant dues temporades. Se’ls acusa d’haver trencat “el marc legal de la UEFA” i les ganes de revenja d’Aleksander Ceferin, president del màxim organisme del futbol europeu, són considerables.

Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press
Aleksander Ceferin, president de la UEFA | Europa Press

En aquest sentit, la UEFA haurà de ponderar si els convé expulsar tres dels clubs més importants de les seves competicions. Les ganes de deixar constància del seu poder són importants, però a la vegada se la juguen a quedar-se sense Cristiano Ronaldo i Leo Messi, les dues figures del futbol mundial de la dècada. De fet, aquesta decisió de la UEFA també podria ser important a l’hora de saber què passarà amb el futur d’ambdós futbolistes. Durant els pròxims dies s’esclarirà aquesta situació.

Més informació

Comentaris

    No tenen collons! Maig 26, 2021 9:05 am
    Les revoltes serien pitjors que les del proces... son així de subnormals...

Nou comentari