Mourinho, nou entrenador de la Roma

Assumirà el càrrec a partir de la temporada vinent

Sorpresa majúscula al futbol italià. L’AS Roma ha anunciat que José Mourinho serà el seu entrenador la temporada vinent. D’aquesta manera, el tècnic portuguès, després d’haver estat acomiadat pel Tottenham, entra a una nova aventura en una banqueta, aquest cop lluny del futbol anglès i substituint Paulo Fonseca.

Aquesta és la desena vegada que Mourinho fitxa per un equip diferent. Va començar al futbol portuguès, on va destacar, sobretot, al Porto, guanyant dos triplets consecutius, un d’ells amb la UEFA i un altre amb la Champions, tota una gesta. Després va continuar triomfant al Chelsea, però quan el va fitxar el Madrid va començar la seva davallada. No va poder superar el Barça de Guardiola i a partir d’aquí va caure en picat. A Anglaterra, primer tornant al Chelsea, després al Manchester United i després al Tottenham, no ha fet més que fracassar.

L’objectiu amb la Roma serà molt més assequible que a altres clubs. Buscarà classificar l’equip per a alguna competició europea, avançar rondes a la Copa i aconseguir la millor posició possible a la Lliga. Fonseca, ara per ara, està lluitant per classificar la Roma per a la Conference League.

Més informació

Nou comentari