Món Esport
Zidane rep una punyalada per l’esquena i tothom surt en la seva defensa

Sense venir a tomb, la Federació Francesa de Futbol ha provocat una polèmica que ha generat un malestar general a França per les desafortunades paraules del president de la federació, Noël Le Graët, cap a l’exentrenador del Reial Madrid Zinedine Zidane. Després que s’oficialitzés la renovació del tècnic francès Didier Deschamps a les banquetes de la selecció fins a l’any 2026, Le Graët ha respost les preguntes dels periodistes que no han trigat a treure el nom de Zinedine Zidane, llegenda de la selecció francesa que havia sonat com a possible substitut de Deschamps en cas que França no fes un bon paper al Mundial de Qatar.

Les paraules de Noël Le Graët que han molestat als francesos

El president de la Federació Francesa de Futbol ha dit públicament que en cas que Zidane l’hagués intentat contactar pel càrrec de seleccionador l’hauria ignorat per complet: “No li hauria agafat la trucada”, ha dit el president de la federació sense remordiments. A més a més, ha animat als periodistes perquè intentin trobar-li un equip al futbolista que va donar la primera Copa del Món al seu país: “Feu un programa especial per buscar-li un equip”, ha proposat Noël Le Graët per sentenciar. Era ben sabut que Zidane tenia intenció de dirigir la selecció i fa tres anys Noël Le Graët va reconèixer que el primer entrenador que trucaria per dirigir França en un futur seria Zinedine Zidane, un fet que contrasta dràsticament amb les paraules que ha dit el president de la Federació Francesa.

Noël Le Graët, president de la Federació Francesa de Futbol | Europa Press
Noël Le Graët, president de la Federació Francesa de Futbol | Europa Press

Mbappé, el Reial Madrid i la ministra d’Esport de França han estat alguns dels defensors de Zidane

Un dels noms que més repercussió té a França i que ha trigat ben poc a defensar Zinedine Zidane és el davanter del París Saint-Germain i líder de la selecció francesa Kylian Mbappé. El futbolista francès ha fet una piulada a Twitter on ha demostrat la seva admiració a Zidane afegint que no se li pot faltar el respecte de la manera que ho ha fet el president Le Graët. “Zidane és França, no se li pot faltar així el respecte a una llegenda”, ha dit Mbappé a les xarxes socials.

Per altra banda, el Reial Madrid també ha emès un comunicat defensant el seu exentrenador que tants títols ha donat al club en els darrers anys. El club blanc ha lamentat les declaracions del president de la federació amb Zidane i les desqualificacions que també ha tingut Le Graët amb el seu davanter Karim Benzema. Fins i tot, la ministra d’Esports de França, Amélie Oudéa-Castéra, ha tractat les paraules del president de la Federació Francesa de Futbol com una gran falta de respecte afegint que una persona del seu càrrec mai hauria de dir aquestes coses. Altres esportistes francesos en actiu i retirats també han defensat Zinedine Zidane per les xarxes socials, demostrant que Zidane continua sent molt estimat pels ciutadans del país francès.



Més notícies
Zinedine Zidane, exentrenador del Reial Madrid | Europa Press
Zidane fa públic el seu nou objectiu i sorprèn els francesos
Notícia: Zidane fa públic el seu nou objectiu i sorprèn els francesos
Comparteix
Zidane es deixa estimar per la selecció francesa
El Dibu Martínez i Kylian Mbappé, després de la final del Mundial 2022 | Europa Press
Mbappé respon les provocacions del porter de la selecció argentina
Notícia: Mbappé respon les provocacions del porter de la selecció argentina
Comparteix
El Dibu Martínez es va burlar en dues ocasions del francès, en la celebració del Mundial
Xavi Hernández, durant el partit contra l'Atlètic | Europa Press
Xavi canvia de forma significativa el seu discurs i els culers ho agraeixen
Notícia: Xavi canvia de forma significativa el seu discurs i els culers ho agraeixen
Comparteix
L'entrenador del Barça ha deixat enrere les excuses i ha fet autocrítica malgrat la victòria
Amir Nasr Azadani, jugador iranià condemnat a 26 anys de presó | Europa Press
El futbolista iranià Nasr-Azadani evita la pena de mort: 26 anys de presó
Notícia: El futbolista iranià Nasr-Azadani evita la pena de mort: 26 anys de presó
Comparteix
En el mateix judici tres acusats dels mateixos delictes han estat condemnats a mort

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa