Món Esport
Es filtra el dur testimoni de la víctima de Dani Alves

El cas Dani Alves continua i no sembla que el futbolista brasiler aconsegueixi la llibertat sota fiança fins aleshores, ja que tots els intents de recurs han estat desestimats. L’última notícia al respecte ha estat la informació publicada per ‘La Vanguardia’, que ha tingut accés al document que recull la transcripció del que la víctima ha explicat i la narració del que va passar. Un document de dues pàgines que figura al sumari i en el qual es recull com la víctima explica a un mosso d’esquadra que va entrar voluntàriament al bany, que va intercanviar amb el jugador de futbol uns primers petons, però que de seguida en va voler sortir. Malgrat tot, Alves li ho va impedir bloquejant la sortida amb el pestell de la porta, explica la versió de la noia de 23 anys.

A poc a poc, la víctima es comença a esfondrar mentre confessa: “Em va començar a dir coses desagradables com ‘ets la meva puteta’ i també em va començar a pegar”. Després d’això, la noia es trenca i no pot continuar: “Em va tirar la bossa a terra i em va agafar de la roba…”. Tot i això, en veure que no pot prosseguir, una amiga intervé i confirma a l’agent: “Hi ha hagut penetració”.

Dani Alves, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Dani Alves, en una imatge d’arxiu | Europa Press

“Ningú em creurà”

Amb el relat de la víctima i la confirmació de l’amiga, l’agent de policia decideix trucar a una ambulància i animar la noia a fer la denúncia corresponent. Aquí, la noia li comenta entre llàgrimes: “Ningú em creurà perquè veuran per les càmeres que vaig entrar de manera voluntària al lavabo…”. Sens dubte, una de les frases més colpidores que apareix al vídeo de 21 minuts i trenta-dos segons, el qual va ser lliurat a la Unitat Central d’Agressions Sexuals el 13 de gener passat, tan sols 12 dies després que la presumpta agredida denunciés davant la policia. La càmera, això sí, va ser accionada de manera involuntària, i per això sorprèn que se n’hagi filtrat el contingut.

La darrera informació sobre el cos ha estat que el jutge que investiga el futbolista ha acordat mantenir-lo a la presó. El brasiler està en presó preventiva sense fiança des del 20 de gener passat per ser acusat de violar una noia en una discoteca de Barcelona el mes de desembre. La Fiscalia ha rebutjat cada petició del brasiler per sortir en llibertat provisional, qui ha enviat diverses sol·licituds i ha assegurat que les relacions van ser consentides. Cristóbal Martell, el seu advocat, ha defensat que el client no fugirà d’Espanya i que romandrà al país fins que se celebri el judici.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça fa el primer pas i li ofereix la renovació a un puntal de l’equip
Notícia: El Barça fa el primer pas i li ofereix la renovació a un puntal de l’equip
Comparteix
El club blaugrana ja li ha ofert la renovació a Osumane Dembélé fins a l'any 207
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Nou comunicat del Barça per desmentir una informació de la premsa espanyola
Notícia: Nou comunicat del Barça per desmentir una informació de la premsa espanyola
Comparteix
L'entitat blaugrana dona explicacions sobre les multes per irregularitats fiscals de l'època de Bartomeu
Pep Guardiola i Leo Messi, en arxiu | FC Barcelona
Guardiola dona una pista clau sobre el possible retorn de Messi al Barça
Notícia: Guardiola dona una pista clau sobre el possible retorn de Messi al Barça
Comparteix
L'entrenador català s'ha mostrat molt convençut de la possibilitat que l'argentí torni a Catalunya
Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona | Europa Press
Multa milionària al Barça per irregularitats fiscals de l’època de Bartomeu
Notícia: Multa milionària al Barça per irregularitats fiscals de l’època de Bartomeu
Comparteix
L'entitat blaugrana va haver d'abonar 15,7 milions d'euros a Hisenda el mes de gener de 2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa