Món Esport
Resposta contundent de la Superlliga a les provocacions de Tebas

Després que l’advocat del Tribunal de Justícia de la Unió Europea donés la raó a la FIFA i la UEFA en el conflicte de la creació de la Superlliga, Javier Tebas no va trigar a publicar una piulada a Twitter per tal de tornar a carregar contra el projecte impulsat per Florentino Pérez, president del Reial Madrid, al qual dona suport Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona. La Superlliga no ha trigat a respondre i ho ha fet amb contundència. El seu director executiu o CEO, Bernd Reichart, que ha assumit aquest càrrec fa molt poc temps, ha contraatacat i ha assegurat que Tebas està molt equivocat amb les seves darreres paraules. Ho ha fet durant un acte del New Economy Forum.

El CEO de la Superlliga contraataca Tebas

En el seu tuit, Tebas deia “Es traspassa bar amb llicència d’obertura fins a les 5 am. Té una barra ideal per als tertulians amb idees absurdes” i el va acompanyar d’una imatge d’un cartell del traspàs d’un local on posava “@A22sports”, l’empresa encarregada de promoure el projecte de la Superlliga. Reichart, CEO de la Superlliga, ha respost així les paraules del màxim dirigent de LaLiga: “Cada vegada que parla el president de LaLiga sabem més del nostre projecte. Parla fins i tot d’un format quan no és com es pensa i ni sap com funciona. Parla sobre un projecte tancat i no és així. L’advocat general diu obertament que és legal jugar, crear i participar d’altres competicions. Ningú ha dit mai que els clubs no jugaran les seves lligues nacionals”, ha dit el dirigent de la Superlliga.

Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press
Javier Tebas, president de la Lliga | Europa Press

Reichard ha clavat un moc a Tebas

D’aquesta manera, el CEO de la Superlliga ha continuat defensant el seu projecte després de la derrota judicial que va viure aquest dijous. A més a més, ha aprofitat per clavar un darrer moc al president de LaLiga, ja que, més enllà d’acusar-lo de no entendre el format, diu que no entén la seva manera d’actuar: “No entenc el president de LaLiga”, ha dit Bernd Reichard davant de la mirada de Florentino Pérez i Joan Laporta, que també es trobaven a l’acte del New Economy Forum.



Més notícies
Javier Tebas, president de La Lliga | Europa Press
Tebas torna a burlar-se de la Superlliga amb una piulada surrealista
Notícia: Tebas torna a burlar-se de la Superlliga amb una piulada surrealista
Comparteix
El president de LaLiga s'ha mofat per Twitter del projecte de la Superlliga després que el TJUE donés la raó a la FIFA i la UEFA
Florentino Pérez i Joan Laporta, presidents del Madrid i del Barça | Europa Press
La Superlliga de Laporta i Florentino queda greument ferida
Notícia: La Superlliga de Laporta i Florentino queda greument ferida
Comparteix
El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha donat la raó a la UEFA i a la FIFA
Gerard Piqué, exjugador del Barça | Europa Press
Piqué critica la Superlliga de Florentino i proposa noves idees
Notícia: Piqué critica la Superlliga de Florentino i proposa noves idees
Comparteix
El català també creu que cal revolucionar el futbol, però amb diferents maneres
Javier Tebas, president de LaLiga | Europa Press
Nou episodi de la guerra entre Tebas i Laporta
Notícia: Nou episodi de la guerra entre Tebas i Laporta
Comparteix
El president de LaLiga ha respost Laporta explicant què necessita fer el Barça per fitxar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa