Món Esport
Sergio Ramos i el somni que ja mai podrà complir
  • CA

El defensa central andalús Sergio Ramos ha comunicat que abandona la selecció espanyola masculina de futbol. Segons ell mateix ha explicat, el nou entrenador, Luis de la Fuente, li ha fet saber que no comptarà amb ell en les pròximes convocatòries de La Roja, i, per tant, Ramos s’ha vist obligat a anunciar que ja no tornarà més a la selecció. Feia temps que Luis Enrique ja no comptava amb ell. Es va perdre tant l’Eurocopa de 2021 com el Mundial de 2022. Així doncs, no és una notícia bomba, però ara ja és oficial que Sergio Ramos no tornarà a vestir mai més la samarreta vermella.

Sergio Ramos no podrà ser el jugador amb més internacionalitats de la història

Aquest fet és important també perquè suposa que no podrà complir un dels somnis que ha perseguit durant tota la seva carrera. Sergio Ramos, molt orgullós de jugar a la selecció, volia convertir-se en el futbolista amb més internacionalitats de la història. Fins a 2021 portava un bon ritme i estava a punt d’aconseguir-ho, però quan Luis Enrique va deixar de comptar amb ell, aquest objectiu es va començar a allunyar. Ara, després d’aquesta notícia que li ha donat Luis de la Fuente, ja és segur que no podrà arribar mai a complir el seu somni.

Sergio Ramos, jugador del PSG, amb la selecció espanyola | Europa Press
Sergio Ramos, jugador del PSG, amb la selecció espanyola | Europa Press

De moment, Sergio Ramos es queda com al vuitè futbolista amb més internacionalitats de la història, amb un total de 180, que també el converteixen, això sí, en el jugador que més vegades ha vestit la samarreta de La Roja. El rècord absolut tot just l’acaba d’igualar el seu excompany al Reial Madrid Cristiano Ronaldo, amb un total de 196. Ramos hauria superat aquesta xifra fa molt temps si Luis Enrique l’hagués convocat per a l’Eurocopa, la UEFA Nations League, partits classificatoris per al Mundial i la mateixa Copa del Món de Qatar. Ara, però, ja és impossible. El seu rendiment aquesta temporada al París Saint-Germain està sent bo, però la seva veterania fa que quedi descartat com a jugador de la selecció espanyola.



Més notícies
Sergio Ramos, en la prèvia del PSG-Bayern de Munic de l'anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League de la temporada 2022/2023 | @SergioRamos
Sergio Ramos torna a ficar la pota amb unes declaracions surrealistes
Notícia: Sergio Ramos torna a ficar la pota amb unes declaracions surrealistes
Comparteix
El jugador del PSG ha recordat que sense la norma del gol fora de casa ho tenen més fàcil per capgirar l'eliminatòria contra el Bayern de Munic, cosa que no és certa
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Notícia: Ramos agredeix un fotògraf després de la derrota del PSG
Comparteix
El defensa del club parisenc, després de la derrota, ha empès de males maneres un fotògraf
Luis Enrique, seleccionador d'Espanya | Europa Press
L’Espanyol i l’entorn de Ramos recriminen la llista de Luis Enrique
Notícia: L’Espanyol i l’entorn de Ramos recriminen la llista de Luis Enrique
Comparteix
El club perico ha fet una piulada lamentant que ni Sergi Darder ni Joselu hi siguin
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
El patriòtic missatge de Sergio Ramos a la selecció espanyola
Notícia: El patriòtic missatge de Sergio Ramos a la selecció espanyola
Comparteix
Sergio Ramos ha enviat un missatge d'ànim i esperança als aficionats espanyols

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa