Món Esport
Luis Enrique sorprèn amb noms d’alguns jugadors que podrien anar al Mundial

Luis Enrique, entrenador de la selecció espanyola masculina de futbol, ja ha entregat a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) la prellista de jugadors per al Mundial que començarà el mes de novembre. Una prellista amb 55 futbolistes, i per tant amb cinc homes per posició. Una llista prèvia a la que haurà de tenir 26 i que serà la definitiva. Per tant, l’asturià haurà de descartar més de la meitat de noms. Els noms no han transcendit en la seva totalitat, si bé diversos mitjans n’han conegut alguns. I hi ha sorpreses.

Alejandro Balde, la gran novetat al lateral esquerre d’Espanya

La gran novetat és la presència d’Alejandro Balde. El jove lateral esquerre ha tingut un inici de temporada meravellós amb el Futbol Club Barcelona, tot guanyant la partida als seus competidors, Jordi Alba i Marcos Alonso, i per tant, tot i no haver debutat amb la selecció absoluta, tindrà opcions d’estar a la convocatòria per a la Copa del Món. Hi competirà precisament amb els dos esmentats, el jugador del València José Luis Gayà i el del Betis Álex Moreno.

Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press
Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press

De moment, hi és Ansu Fati, amb altres davanters il·lustres

Una altra bona notícia en clau blaugrana és la presència d’Ansu Fati. El davanter està tenint un curs irregular, amb menys minuts dels esperats i per tant amb la possibilitat de no ser a Qatar. Tot i això, el seu bon rendiment i el fet que Luis Enrique ja el conegui són motius a favor. Aquests partits que es jugaran entre octubre i novembre seran, doncs, decisius per a l’hispano-guineà.

En la línia ofensiva també hi ha la presència de Mikel Oyarzabal, de la Reial Societat, i Gerard Moreno, del Vila-real, que estan lesionats però que se’ls esperarà fins al final, tenint en compte el paper important que han tingut tots dos en l’Espanya de Luis Enrique. També hi ha Nico Williams, de l’Athletic Club, i Borja Iglesias, del Betis, que estan tenint un bon inici de temporada, a banda d’Álvaro Morata, de l’Atlètic de Madrid, Rodrigo Moreno, del Leeds, o Abel Ruiz, del Braga. També és cridanera la presència de Iago Aspas, del Celta de Vigo. No per la seva qualitat, que és indiscutible, però sí perquè últimament el seleccionador no ha comptat amb ell, per qüestions tàctiques.

La presència de Sergio Ramos, una sorpresa

Una altra gran sorpresa és la inclusió de Sergio Ramos. El defensa del Paris Saint-Germain és una llegenda de La Roja, però no travessa precisament un gran moment de forma. És veritat que a diferència del curs passat, ara està tenint continuïtat a l’equip entrenat per Christophe Galtier, però hi ha poques raons que facin creure que l’andalús acabarà estant a la llista definitiva.

Pel que fa a la porteria, hi ha una absència molt destacada: la de David de Gea. El porter del Manchester United ha estat un habitual a les darreres fases finals dels tornejos que Espanya ha disputat els últims anys, però ha caigut. En canvi, hi són Unai Simón, de l’Athletic, Robert Sánchez, del Brighton, David Raya, del Brentford, Kepa Arrizabalaga, del Chelsea, i David Soria, del Getafe.

Luis Enrique donarà la llista definitiva de 26 futbolistes el proper 11 de novembre. Per tant, els 55 que hi ha a la prellista tenen dues setmanes per esforçar-se en els seus respectius equips i cridar l’atenció de l’asturià, o bé per recuperar-se de les seves lesions i demostrar que estan preparats per lluitar per la segona estrella.



Més notícies
Eric Garcia, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Notícia: Eric Garcia explica què tenen en comú Xavi, Guardiola i Luis Enrique
Comparteix
El defensa del Barça defineix l'estil de Xavi i parla del bon estat de forma d'Ansu fati
Luis Enrique, seleccionador d'Espanya | Europa Press
Luis Enrique genera polèmica amb un tuit molt criticat sobre la selecció
Notícia: Luis Enrique genera polèmica amb un tuit molt criticat sobre la selecció
Comparteix
L'asturià, fart de les crítiques que rep per part de part de la premsa i l'afició
Luis Enrique, entrenador de la selecció espanyola | Europa Press
Moltes sorpreses a la convocatòria de Luis Enrique de la selecció espanyola
Notícia: Moltes sorpreses a la convocatòria de Luis Enrique de la selecció espanyola
Comparteix
El tècnic asturià ha fet pública la llista de jugadors per a la pròxima aturada internacional
La selecció espanyola celebra el gol de Morata | @SEFutbol
Bogeria a la selecció espanyola a l’últim minut
Notícia: Bogeria a la selecció espanyola a l’últim minut
Comparteix
El conjunt dirigit per Luis Enrique s'ha classificat per a la fase final de la UEFA Nations League amb un gol 'in extremis'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa