Món Esport
Luis Enrique revela quin jugador espanyol li ha agradat més en el Mundial

Luis Enrique, exseleccionador de l’Espanya masculina de futbol, ha conversat amb l’streamer Ibai Llanos. A banda de deixar titulars interessants i de defensar novament la llengua catalana, l’asturià ha revelat el jugador de la selecció que més li ha agradat durant el Mundial.

“És Pedri. És que per a mi és Harry Potter. És un jugador diferent. Com es perfila, com controla la pilota… físicament és un portent, té una resistència bestial. Veure jugar Pedri, fins i tot en els moments delicats…”, ha dit, concretament, el també exentrenador del Futbol Club Barcelona, entre 2014 i 2017. Preguntat per si li recorda a algú, Luis Enrique ha dit que “el més semblant és Andrés Iniesta, clarament. És el jugador que més m’ha sorprès, positivament, en el Mundial”.

De fet, Pedri ha estat un jugador molt important en aquesta Espanya. Ha estat titular en els quatre partits que La Roja ha jugat a Qatar, contra Costa Rica, Alemanya, el Japó i el Marroc. Només va passar temps a la banqueta contra els americans, ja que Luis Enrique el va substituir al minut 56, quan la contesa ja estava guanyada i calia donar descans als homes més transcendentals.

Pedri, envoltat de jugadors alemanys | Europa Press
Pedri, envoltat de jugadors alemanys | Europa Press

Les lloances de Luis Enrique al porter del Marroc, Yassine Bounou

A banda d’elogiar Pedri, Luis Enrique també ho ha fet amb Yassine Bounou, el porter que va deixar Espanya fora de la competició després d’una tanda de penals catastròfica per als interessos dels europeus. “Bono està a un nivell espectacular. I si hi ha una tanda de penals, no hi ha porter més encertat”, ha dit. A més, ha explicat que “dos dies abans dels vuitens de final, vam ensenyar un vídeo seu, i vam adulterar les dades. Les seves estadístiques eren d’un 80% de penals endivinats. No aturats, però sí endivinats”.

“En vuit de cada deu penals endivina el costat. A nosaltres ens va endivinar els tres. Però després té una baixa estadística en aturades. Nosaltres vam obviar l’estadística dels penals endivinats, però sí que vam dir als jugadors que es mou molt. És un especialista. Un porter de molt de nivell. I no només als penals, sinó també al joc. Està molt segur, dona continuitat al joc amb els peus… un porter d’alt nivell. I una bona persona, ho sé perquè va coincidir al Girona amb Aitor Unzué [ajudant de Luis Enrique], i em va parlar meravelles d’ell com a persona”, ha afegit.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a desembre 13, 2022 | 19:20
    M'importa una merda desembre 13, 2022 | 19:20
    M'importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa