Món Esport
Luis Enrique rep una crítica contundent d’un exjugador seu

Luis Enrique, entrenador de futbol actualment sense equip, ha rebut una crítica contundent per part d’un gran jugador espanyol: Iago Aspas. El davanter del Celta de Vigo ha tornat a una convocatòria de la selecció espanyola després de molts anys d’absències amb l’asturià al capdavant del combinat i, en roda de premsa, ha parlat de l’estil que tenia i d’unes paraules que va pronunciar.

En aquelles paraules, concretament, Luis Enrique va expressar que Iago Aspas no se sacrificava pel seu equip. Doncs bé, el de Moaña opina totalment el contrari: “No hi estava gaire d’acord. Jo al meu equip corro com el que més. Som un equip que no només podem dependre d’un jugador. Era un futbolista important al meu equip però també versàtil. Sóc aquí per ajudar i el que necessiti el míster”.

Iago Aspas, jugador del Celta | Europa Press
Iago Aspas, jugador del Celta | Europa Press

Iago Aspas: “Amb Luis Enrique crec que no hi havia un pla B”

D’altra banda, el jugador s’ha referit al partit de la Copa del Món que va suposar l’eliminació de l’Espanya de Luis Enrique i, a posteriori, la seva no renovació. Un partit pel qual el tècnic va ser molt criticat. I Aspas s’hi ha afegit: “Estava desitjant que fessin gol. Amb Luis Enrique hi havia un model de joc molt marcat i crec que no hi havia pla B“. A més, ha reconegut que “ara el titular és fàcil”, en al·lusió a aquesta crítica.

En clau més personal, Aspas ha valorat que “el que m’agrada és jugar. El míster em veu tant de davanter com de segona punta, gairebé com vinc jugant al meu equip. També puc jugar per fora. Pot ser bo o dolent, perquè pots ser el suplent de tots”.

Tot i que Aspas és un mite del Celta i Luis Enrique hi ha treballat, no hi van coincidir. Però sí que han coincidit en la selecció. L’asturià va convocar el gallec en la seva primera convocatòria, tot just després del Mundial de Rússia 2018. El jugador sempre va oferir un bon rendiment, tant amb ell com amb l’interí Robert Moreno. Tot i això, al final Luis Enrique va preferir altres davanters, com Álvaro Morata o Ansu Fati.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa