Món Esport
Missatge de comiat de Luis Enrique amb dard enverinat a la premsa espanyola

Luis Enrique Martínez ha deixat de ser seleccionador espanyol després de l’eliminació de La Roja al Mundial de Qatar per part del Marroc. El tècnic asturià, que només tenia uns dies més de contracte, comparteix la decisió de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) de no renovar el seu vincle. Unes hores després que aquesta notícia es fes oficial, ha emès un comunicat a les seves xarxes personals per acomiadar-se, “en el meu nom i el de tots els que formem l’staff”.

“Tot va començar ja fa 4 anys i que ràpid ha passat el temps. Només puc estar súper agraït als que em van fitxar dues vegades (president Rubiales i director esportiu Molina). A tots els empleats de la RFEF amb els quals hem compartit experiències i vivències de tota mena. Com no, als jugadors que han estat exemplars en el seu comportament i fidels a la idea plantejada. Sento no haver-vos pogut ajudar més. També als auxiliars (doctors, fisioterapeutes, utillers, seguretat, els d’audiovisuals, els de viatges amb Limones al capdavant, la team manager Nuria i les nutricionistes…) que treballen incansablement per ajudar els jugadors i l’staff en tot el que necessitem. Ha estat molt especial formar part de tot això”, ha escrit en primer lloc.

El dard de Luis Enrique a la premsa espanyola

A continuació, ha tingut un missatge per a l’afició de La Roja: “Per últim però no menys important, a l’afició que de manera uniforme ens ha transmès el seu suport en tots els moments i especialment en els més delicats”. I així ha conclòs: “Toca acomiadar-se i en aquests casos només una petita reflexió… el que necessita la selecció és SUPORT [ell mateix ho ha escrit en majúscules] en tot el seu significat per a que Luis de la Fuente aconsegueixi tot el que es proposi. ¡Som-hi Espanya! Fins sempre. Gràcies!”.

Luis Enrique, exseleccionador espanyol | Europa Press
Luis Enrique, exseleccionador espanyol | Europa Press

Per tant, per una banda, Luis Enrique ha tingut un missatge positiu cap a moltes persones amb les quals ha treballat aquests quatre anys. Però per una altra, ha enviat un dard a la premsa espanyola, amb la qual ha mantingut moltes diferències històricament, començant per la seva etapa com a futbolista. Part d’aquesta premsa acostuma a ser molt dura i, en ocasions, de manera desproporcionada i injustificada. Amb Luis Enrique, a més, s’ha travessat una línia de forma molt greu.



Més notícies
Luis Enrique, entrenador de la selecció espanyola, després del Marroc-Espanya del Mundial 2022 | Europa Press
Luis Enrique deixa de ser seleccionador espanyol
Notícia: Luis Enrique deixa de ser seleccionador espanyol
Comparteix
La RFEF ho ha anunciat després de l'eliminació als vuitens de final del Mundial de Qatar
Luis de la Fuente, seleccionador espanyol | Europa Press
La RFEF anuncia un nom poc conegut per substituir Luis Enrique a ‘La Roja’
Notícia: La RFEF anuncia un nom poc conegut per substituir Luis Enrique a ‘La Roja’
Comparteix
Luis de la Fuente es farà càrrec de la selecció espanyola després del fracàs al Mundial de Qatar
Els jugadors del Marroc celebren la victòria de la tanda de penals del partit de futbol de vuitens de final de la Copa Mundial de la FIFA Qatar 2022 entre el Marroc i Espanya
El Marroc elimina Espanya del Mundial en la tanda de penals (0-0)
Notícia: El Marroc elimina Espanya del Mundial en la tanda de penals (0-0)
Comparteix
Decepció absoluta per al conjunt de Luis Enrique, amb una manca de contundència ofensiva preocupant
Samuel Eto'o, exjugador i ambaixador del Mundial 2022 | Europa Press
El gran assenyalat del Mundial de Qatar per la seva violència
Notícia: El gran assenyalat del Mundial de Qatar per la seva violència
Comparteix
A banda d'estar blanquejant la Copa del Món, Eto'o ha agredit un youtuber

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa