Món Esport
Messi admet que probablement aquest serà el seu últim Mundial

Leo Messi, capità de la selecció argentina, ha concedit una roda de premsa aquest dilluns davant mitjans de comunicació a Qatar, seu del Mundial de futbol masculí que s’està disputant. El davanter ha repassat molts temes relacionats amb el seu equip i amb ell mateix, tot admetent que probablement està a punt de disputar la seva última Copa del Món.

Segurament sigui el meu darrer Mundial. Jo sempre m’he sentit bé i còmode, sobretot quan he jugat molts minuts fins arribar a l’inici del Mundial. No he fet res especial, m’he cuidat com durant tota la meva carrera, per al que, segurament, sigui el meu últim Mundial, i última oportunitat per aconseguir aquest gran somni”.

Cal recordar que el jugador del Paris Saint-Germain ja ha disputat quatre Mundials: Alemanya 2006, en el qual es va acomiadar en els quarts de final contra l’amfitriona en una tanda de penals; Sud-àfrica 2010, dient adeu també en la mateixa ronda i contra el mateix rival però amb un regust pèssim (golejada per 4-0; Brasil 2014, on va assolir el subcampionat, tot perdent la final novament contra Alemanya, en una pròrroga; i Rússia 2018, on va marxar als vuitens de final, després de caure per 4-3 contra França i de deixar novament una imatge dolenta com a equip.

Leo Messi, futbolista argentí | Europa Press
Leo Messi, futbolista argentí | Europa Press

Messi tranquil·litza els seus seguidors

Ara, doncs, hi ha una alta expectativa, tenint en compte que l’albiceleste ve de guanyar la Copa Amèrica de 2021 i la Finalíssima contra Itàlia. Messi ha començat els primers dies de torneig havent entrenat al marge del grup. Però està tranquil: “Em sento molt bé físicament, i arribo en un gran moment físic i personal. No tinc cap problema. Vaig entrenar a part l’altre dia perquè tenia un cop i per precaució, però gens estrany”.

D’altra banda, ha reiterat una cosa que ja va esmentar en l’entrevista amb el seu paisà Jorge Valdano al programa Universo Valdano: el fet que amb el temps ha començat a valorar i gaudir més les coses. “Avui crec que gaudeixo molt més de tot això, abans no ho pensava, simplement gaudia de jugar. Era tot tan seguit, jugàvem cada tres dies i no em donava temps de gaudir-ho molt. De vegades passen desapercebudes moltes coses que em va tocar viure a la meva carrera i ara intento viure el present”, ha dit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa