Món Esport
Els fitxatges més destacats d’aquest mercat d’hivern

El mercat de fitxatges d’hivern ja ha finalitzat. Tot i que la finestra de traspassos del mes de gener acostuma a ser menys moguda que la de l’estiu, aquesta vegada s’han vist diversos moviments multimilionaris fets a última hora entre clubs pels seus jugadors. Alguns dels fitxatges a destacar del dia 31 de gener han estat: Enzo Fernández al Chelsea (120 milions d’euros), Joao Cancelo al Bayern de Munic (cedit amb opció de compra de 70 milions d’euros), Jorginho a l’Arsenal (13,5 milions d’euros) i Pedro Porro al Tottenham (40 milions d’euros).

El traspàs multimilionari d’Enzo Fernández

El jove futbolista argentí Enzo Fernández ha estat la bomba d’aquest mercat de fitxatges d’hivern. El Chelsea FC ha pagat un total de 120 milions d’euros al Benfica per incorporar el jugador al seu equip. Cal recordar que l’equip portuguès va fitxar Enzo Fernández fa sis mesos a canvi de 14 milions d’euros. D’aquesta manera, l’actual campió de la Copa del Món s’ha convertit en un dels futbolistes que més s’ha revalorat en els darrers mesos gràcies al seu bon paper que va fer al Mundial de Qatar. A més a més, cal destacar que el Chelsea FC s’ha convertit en l’equip que més ha gastat durant aquest mercat d’hivern amb un total de 329,5 milions d’euros. A aquesta xifra s’han de sumar els fitxatges de Mudryk al Shakhtar (70 milions d’euros fixos més 30 milions variables) i el d’Anthony Gordon al Newcastle (45 milions d’euros).

Enzo Fernández, jugador de la selecció argentina | Europa Press
Enzo Fernández, jugador de la selecció argentina | Europa Press

Joao Cancelo, un dels millors laterals del món

Per altra banda, un dels traspassos a destacar és el del lateral portuguès Joao Cancelo al Bayern de Munic. El club bavarès ha arribat a un acord amb el Manchester City per la cessió del jugador amb una opció de compra de 70 milions d’euros. Cal remarcar que Joao Cancelo era un dels jugadors que no volia continuar al club anglès per la seva mala relació amb Pep Guardiola, que va renovar a mitjans de temporada fins al 2025. Amb aquest fitxatge, el Bayern millora la seva línia defensiva de cara a la part final de la temporada.

Joao Cancelo, nou jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Joao Cancelo, nou jugador del Bayern de Munic | Europa Press

Jorginho ha fitxat per l’Arsenal

Una de les sorpreses més inesperades del mercat d’hivern ha estat el traspàs de Jorginho a l’Arsenal. És ben sabut que l’equip de Mikel Arteta estava buscant un nou migcampista per reforçar el centre del camp de cara al tram final de la temporada. Ara bé, tot feia pensar que l’indicat seria l’equatorià del Brighton Moisés Caicedo, pel qual van arribar a oferir uns 80 milions pel jugador. Finalment, l’Arsenal ha fitxat Jorginho a canvi de 13,5 milions d’euros al Chelsea FC. Cal remarcar que Jorginho acabava contracte a finals de temporada i un dels equips que podria haver-lo fitxat com a agent lliure hauria estat el Futbol Club Barcelona.

El Tottenham ha fitxat Pedro Porro

Per altra banda, un dels fitxatges a destacar del darrer dia de mercat ha estat el del lateral dret espanyol Pedro Porro, que marxa de l’Sporting de Lisboa per començar la seva aventura a la Premier League. El Tottenham Hotspur ha pagat un total de 40 milions d’euros al club portuguès per reforçar el seu equip. A més a més, l’Sporting ja ha cobert la seva baixa amb la incorporació del lateral dret del Futbol Club Barcelona, Héctor Bellerín. El català ha arribat a canvi d’un milió d’euros.



Més notícies
Enzo Fernández, jugador de la selecció argentina | Europa Press
La Premier acaba el mercat hivernal amb una bomba d’última hora
Notícia: La Premier acaba el mercat hivernal amb una bomba d’última hora
Comparteix
L'argentí i prometedor Enzo Fernández reforçarà els londinencs a canvi d'un traspàs multimilionari
José Gragera, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol completa un final de mercat frenètic
Notícia: L’Espanyol completa un final de mercat frenètic
Comparteix
El club perico ha incorporat un migcampista, i treballa per inscriure un porter
Pep Guardiola i Joao Cancelo, durant un partit entre el Manchester City i el Liverpool de la temporada 2021/2022 | Europa Press
Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Notícia: Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Comparteix
Després del seu conflicte amb el català, Joao Cancelo marxa cedit al Bayern de Munic
Gavi, celebrant el seu gol contra el Madrid | @fcbarcelona
Gavi, inscrit com a nou jugador del primer equip del Barça a LaLiga
Notícia: Gavi, inscrit com a nou jugador del primer equip del Barça a LaLiga
Comparteix
LaLiga s'ha vist obligada a acceptar la inscripció del futbolista per una mesura cautelar de la justícia ordinària

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa