Món Esport
L’Espanyol completa un final de mercat frenètic

El Reial Club Deportiu Espanyol ha tingut un tancament de mercat de fitxatges frenètic. Després que es fes oficial la incorporació del migcampista Denis Suárez, en els últims compassos del dimarts ha tancat l’arribada del migcampista José Gragera. A més, tal com han informat diversos mitjans, el club ha fitxat el porter Fernando Pacheco, si bé encara no se sap si l’ha pogut inscriure a temps.

D’aquesta manera, els pericos han completat una finestra hivernal de fitxatges ben intensa, amb cinc fitxatges. Era el desig que havia manifestat en moltes rodes de premsa l’entrenador, Diego Martínez. La junta directiva, doncs, ha complert. Abans dels tres jugadors esmentats, havien arribat Ronaël Pierre-Gabriel i César Montes. Pel que fa al capítol sortides, també necessari, han marxat Miguelón, Benjamin Lecomte i Pol Lozano.

Gragera, un jugador prometedor i polivalent

Tornant a les novetats d’última hora, amb Gragera, l’Espanyol incorpora un jugador molt prometedor. Tal com ha explicat el club en la seva pàgina web, s’ha tancat un traspàs que compromet el jugador fins a l’estiu de 2028. Gragera té 22 anys, i fins ara havia desenvolupat tota la seva carrera a l’Sporting de Gijón. És internacional amb la selecció espanyola sub-21. Destaca, entre altres coses, per la seva polivalència. Per naturalesa és pivot defensiu, però també ha arribat a jugar com a defensa en una línia de tres centrals.

Pacheco, un porter experimentat que aportarà confiança

Pel que fa a Pacheco, encara no se sap si l’Espanyol l’ha pogut inscriure. De moment, el que se sap és que ha arribat a un acord amb el seu club anterior, l’Almeria. Segons TV3, s’han pagat dos milions d’euros, i ha signat un contracte pel que resta de temporada i tres més. És a dir, fins a l’estiu de 2026. Ara la incògnita és esperar i veure si LaLiga accepta la inscripció.

L’arribada de Pacheco a la plantilla blanc-i-blava seria una notícia espectacular. Cal recordar que els de Martínez han perdut un fart de punts aquest curs per culpa dels errors dels tres porters que han jugat. Ni Joan García ni Álvaro Fernández han convençut. Per la seva banda, Benjamin Lecomte directament ha marxat de l’equip en aquest mateix mercat. Així doncs, Pacheco ajudaria a revertir la dinàmica irregular que arrossega l’Espanyol a la Lliga.

És un porter amb experiència al campionat domèstic. Si bé a l’Almeria no ha tingut cap fortuna, és conegut per la seva notable trajectòria de set anys a l’Alabès. Abans, es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, així com en les de la selecció espanyola.



Més notícies
Enzo Fernández, jugador de la selecció argentina | Europa Press
La Premier acaba el mercat hivernal amb una bomba d’última hora
Notícia: La Premier acaba el mercat hivernal amb una bomba d’última hora
Comparteix
L'argentí i prometedor Enzo Fernández reforçarà els londinencs a canvi d'un traspàs multimilionari
José Gragera, jugador de l'Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol completa un final de mercat frenètic
Notícia: L’Espanyol completa un final de mercat frenètic
Comparteix
El club perico ha incorporat un migcampista, i treballa per inscriure un porter
Jugadors de la selecció neozelandesa de rugbi fent una haka, en arxiu | Europa Press
Es declara homosexual un jugador dels All Blacks per primer cop
Notícia: Es declara homosexual un jugador dels All Blacks per primer cop
Comparteix
Campbell Johnstone, exmembre de la selecció neozelandesa de rugbi, ha fet un discurs exemplar en una entrevista
Pep Guardiola i Joao Cancelo, durant un partit entre el Manchester City i el Liverpool de la temporada 2021/2022 | Europa Press
Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Notícia: Es fa oficial el moviment més inesperat del Manchester City de Guardiola
Comparteix
Després del seu conflicte amb el català, Joao Cancelo marxa cedit al Bayern de Munic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa