Món Esport
El cotxe de Cristiano acaba destrossat en una urbanització de Mallorca
  • CA

Les vacances de Cristiano Ronaldo han tingut un accident. El jugador portuguès les està passant a la serra Tramuntana de l’illa de Mallorca, en una mansió luxosa acompanyat dels seus fills i la seva parella, Georgina Rodríguez. I aquest dilluns, un dels seus cotxes ha quedat destrossat. Un treballador seu l’estava transportant d’un lloc a un altre i, de sobte, ha impactat amb una casa, destrossant part de la seva façana i impactant contra unes bombones de butà situades a l’interior.

Tal ha informat el diari As, ni el conductor ni els seus acompanyants han patit cap dany. Per tant, només hi ha hagut els danys materials al domicili i en un cotxe que és de la marca Bugatti i model Veyron, i que val uns dos milions d’euros. Segons les mateixes informacions, els integrants del cotxe ja han testificat a la policia, i el conductor, que ha perdut “el control total del cotxe”, ha signat un pacte amistós amb els propietaris del domicili.

Cristiano Ronaldo descansa amb un futur incert

Això, doncs, esdevé un revés més aviat anecdòtic pel propietari del vehicle: Cristiano Ronaldo. Un Cristiano Ronaldo que, després d’un curs decebedor al Manchester United, està pendent del seu futur. Si bé en termes individuals ha destacat amb bones xifres (24 gols en 38 partits disputats), el seu conjunt s’ha acomiadat de la UEFA Champions League molt aviat (a la ronda de vuitens de final, contra l’Atlètic de Madrid, després, això sí, de guanyar un grup exigent, contra Vila-real, Atalanta i Young Boys), s’ha acomiadat de la lluita per la Premier League també més abans de l’esperat, s’ha acabat classificant per a l’Europa League i no pas per a la màxima competició continental i, en poques paraules, no ha aixecat cap trofeu.

De fet, tot això s’ha produït en un clima tens. El club britànic va fer fora en la meitat de la temporada el seu anterior tècnic, Ole Gunnar Solskjaer, per contractar l’alemany Ralf Rangnick. Semblava que aquest, molt experimentat, seria capaç d’aixecar els red devils. Però lluny d’això, han anat de decepció en decepció. Fins i tot han rebut golejades molt dures, com el 0-5 contra el Liverpool.

Ara, després d’aquest escenari, s’obrirà un nou cicle a Old Trafford. Ja hi ha nou entrenador: Erik ten Hag. Segons ha informat el periodista expert en el mercat de fitxatges Fabrizio Romano, el neerlandès i el futbolista han tingut “conversacions positives”, i el primer desitjaria que el segon quedés a la seva disciplina. Però l’estiu és llarg, i el fet de no disputar la Champions podria pesar al màxim golejador històric d’aquest torneig.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano
VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Notícia: VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Comparteix
Cristiano Ronaldo Jr. ha celebrat un gol al MIC de la mateixa manera que ho fa el seu pare
Cristiano Ronaldo, després de la derrota del Manchester United | Europa Press
VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Notícia: VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Comparteix
El davanter portuguès ha encaixat de la pitjor manera possible la derrota del seu equip, el Manchester United
Cristiano Ronaldo i Wayne Rooney, companys al Manchester United entre 2004 i 2009 | Manchester United
La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Notícia: La infantil reacció de Cristiano Ronaldo a una crítica d’un excompany
Comparteix
Ha titllat Rooney de gelós, i aquest li ha respòs amb un pal, citant Leo Messi
Cristiano Ronaldo celebra un gol | Europa Press
Cristiano Ronaldo es converteix en el màxim golejador de la història
Notícia: Cristiano Ronaldo es converteix en el màxim golejador de la història
Comparteix
El portuguès suma 807 gols en la seva carrera

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aneualamerda a juny 21, 2022 | 02:15
    Aneualamerda juny 21, 2022 | 02:15
    He sigut jo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa