Món Esport
Cristiano Ronaldo rep una oferta astronòmica i entra en un dilema

Cristiano Ronaldo, futbolista del Manchester United, estaria descontent amb la seva situació en el conjunt de la Premier League. Són moltes les informacions que apunten que el portuguès pretén sortir del club en la segona etapa allà. El fet que no s’hagi classificat per a l’edició vinent de la UEFA Champions League pot estar pesant molt, ja que és la seva competició preferida. Això sí, ara ha transcendit una oferta que hauria rebut per part de l’Aràbia Saudita que el faria també declinar la competició continental… però que li atorgaria un sou astronòmic.

Tal com ha informat la sucursal portuguesa del prestigiós canal de televisió CNN, un equip saudí, del qual no ha transcendit el nom, hauria preparat una oferta irrebutjable en termes econòmics. Costaria 300 milions d’euros. Per una banda, oferirien un contracte de dues temporades al jugador, a qui li pagarien 250 milions d’euros bruts. És a dir, 125 per curs. Després, transferirien 30 milions d’euros al Manchester United. I finalment, 20 milions d’euros a intermediaris en l’operació.

La reestructuració del Manchester United d’Erik ten Hag

És una autèntica bogeria, si bé al cap i a la fi el portuguès, màxim golejador històric de la Champions, és un dels futbolistes que més diners ha generat a la història. Probablement els red devils el deixarien marxar. És una de les seves grans llegendes i, a més, acaba contracte el curs vinent. A més, en la reestructuració que estan fent aquest estiu per intentar canviar de cicle, necessiten diners.

Una reestructuració liderada pel tècnic Erik ten Hag. De fet, el neerlandès ha declarat recentment que “Cristiano Ronaldo no està en venda, està en els nostres plans. No està amb nosaltres [als entrenaments] per problemes personals. Comptem amb Cristiano Ronaldo per aquesta temporada, això és tot”. Això, òbviament, no té per què significar quelcom, ja que els entrenadors rarament es mullen en aquest tipus de circumstàncies.

S’esgoten les opcions de Champions per a Cristiano Ronaldo

Sigui com sigui, a hores d’ara el futur del cinc cops Pilota d’Or és una incògnita. Com s’ha esmentat, la seva principal motivació seria disputar la Champions. Però a poc a poc els equips que es podrien permetre el seu sou i que li podrien presentar un projecte guanyador es baixen del carro. Després que s’especulés amb un possible interès del Chelsea en els seus serveis, ha transcendit que l’entrenador blue, Thomas Tuchel, prioritza fer fitxatges defensius per reforçar la part de darrere del seu equip.

També, segons el periodista francès Julien Laurens, qui treballa a mitjans com Radio Monte-Carlo (RMC) o ESPN, el Paris Saint-Germain de Kylian Mbappé i Leo Messi no està pas interessat en el portuguès. També van haver-hi rumors que situaven el jugador a la disciplina del Bayern de Munic, però el director esportiu d’aquests, Hasan Salihamidzic, ho va negar públicament. Finalment també ha estat a l’òrbita del Futbol Club Barcelona, i fins i tot va aparèixer en una conversació entre el president blaugrana, Joan Laporta, i l’agent del jugador, Jorge Mendes, si bé això és impensable.

Així les coses, el campió d’Europa en cinc ocasions amb el Madrid i en una amb la selecció de Portugal podria acabar tenint un dilema: o romandre en un Manchester United que disputarà la UEFA Europa League, o marxar a una lliga molt menys mediàtica que l’anglesa, com és la de l’Aràbia Saudita, però rebre una gran quantitat de diners. Si opta per la primera opció, tornarà a la categoria de plata del futbol europeu vint temporades després (ja que va disputar la Copa de la UEFA amb l’Sporting de Portugal).



Més notícies
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Laporta confirma que s’ha reunit amb l’agent de Cristiano Ronaldo
Notícia: Laporta confirma que s’ha reunit amb l’agent de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Laporta ha evadit dir el nom de Cristiano, però ha confirmat una reunió amb el seu agent
Cristiano Ronaldo, durant un partit contra el Barça | Europa Press
Situen Cristiano Ronaldo com a opció de fitxatge real per al Barça
Notícia: Situen Cristiano Ronaldo com a opció de fitxatge real per al Barça
Comparteix
Segons el diari As, Joan Laporta i Jorge Mendes haurien parlat sobre aquesta possibilitat durant un sopar
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Notícia: Cristiano Ronaldo revoluciona el mercat de fitxatges
Comparteix
El davanter portuguès no s'ha presentat al primer dia de la pretemporada del Manchester United
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
La premsa anglesa vincula Cristiano Ronaldo amb un dels grans d’Europa
Notícia: La premsa anglesa vincula Cristiano Ronaldo amb un dels grans d’Europa
Comparteix
Cristiano vol jugar la Champions i podria fitxar pel Chelsea

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa