Món Esport
Messi acosta l’Argentina als vuitens de final del Mundial (2-0)

Leo Messi ha tornat a aparèixer amb la selecció argentina. Després de l’estèril gol de penal contra l’Aràbia Saudita, el capità de la albiceleste ha apropat el seu país als vuitens de final del Mundial de Qatar. L’astre de Rosario ha marcat i ha donat una assistència en un partit que ha tingut molta més passió i nerviosisme que no pas futbol. Els argentins han tingut la possessió, però no han aconseguit inquietar la porteria de Mèxic, fins que Messi s’ha inventat una genialitat des de fora l’àrea per declinar la balança cap a la seva selecció. Poc abans del final, Enzo Fernández ha fet el segon amb un golàs per l’escaire. D’aquesta manera, l’Argentina serà a vuitens de final si venç contra la Polònia de Robert Lewandowski dimecres vinent. L’empat li podria valdre, si l’Aràbia Saudita no guanya contra Mèxic.

Primera part amb més tensió que futbol

Les cares dels jugadors un cop han saltat a la gespa del Lusail Iconic Stadium de Lusail, ja eren premonitòries. L’Argentina i Mèxic han disputat avui un partit crucial a la Copa del Món. A la primera meitat, ambdós equips han sortit a mil revolucions, lluitant cada pilota com si fos l’última. Daniele Orsato, l’àrbitre del duel, ha hagut de xiular moltes faltes durant els primers 45 minuts i ha ensenyat dues targetes grogues, una per cap. Ara bé, el joc ofensiu ha estat molt pobre. L’Argentina ha dominat la possessió de la pilota, però no ha pogut arribar amb perill a la porteria defensada per Guillermo Ochoa. Els mexicans, per la seva banda, ho han provat amb algun contraatac, però sense encert.

Guido Rodríguez i Nicolás Otamendi, empaitant Hirving Lozano | Europa Press
Guido Rodríguez i Nicolás Otamendi, empaitant Hirving Lozano | Europa Press

Messi declina la balança per a l’Argentina

La segona meitat ha començat amb una falta molt perillosa a favor de l’Argentina, la qual Messi ha xutat desviada. Els nervis i la tensió han anat augmentant a mesura que passaven els minuts, amb la mateixa tònica que la primera part: més voluntat que encert. L’astre argentí ha volgut entrar més en contacte amb l’esfèrica, però no ha pogut generar perill amb els seus companys. La possessió ha estat totalment albiceleste, però sense inquietar gens la porteria mexicana fins que, al minut 64, Messi ha connectat un potent xut des de fora l’àrea, que ha anat ajustat al pal esquerre de la porteria, impossible per a Ochoa. Els jugadors argentins s’han abraçat al voltant del capità, celebrant un gol vital. Lionel Scaloni ha decidit reforçar la defensa i el mig del camp amb l’entrada del ‘Cuti’ Romero i Ezequiel Palacios, per tal de conservar el resultat. La tàctica defensiva ha obtingut el resultat desitjat i, al minut 87, Enzo Fernández ha rebut una passada de Messi dins l’àrea i ha sentenciat el matx amb un potent xut a l’escaire esquerra. L’Argentina està més viva que mai.



Més notícies
Hervé Renard, seleccionador de l'Aràbia Saudita | Europa Press
Revelen el secret de la victòria d’Aràbia Saudita contra l’Argentina
Notícia: Revelen el secret de la victòria d’Aràbia Saudita contra l’Argentina
Comparteix
Ha sortit a la llum un espectacular discurs del seleccionador Hervé Renard, durant el descans
Leo Messi, jugador de l'Argentina | Europa Press
Messi dona la cara i explica per què Argentina ha perdut
Notícia: Messi dona la cara i explica per què Argentina ha perdut
Comparteix
Els sud-americans han tingut contra l'Aràbia Saudita un debut desastrós de Copa del Món
Leo Messi, durant el partit contra l'Aràbia Saudita | @Argentina
Sorpresa absoluta i decepció total de l’Argentina de Messi al Mundial (1-2)
Notícia: Sorpresa absoluta i decepció total de l’Argentina de Messi al Mundial (1-2)
Comparteix
L'Aràbia Saudita ha derrotat una de les seleccions favorites en un partit que passarà a la història de les Copes del Món
Robert Lewandowski, celebrant el seu primer gol a un Mundial | Europa Press
Lewandowski celebra entre llàgrimes el seu primer gol a un Mundial
Notícia: Lewandowski celebra entre llàgrimes el seu primer gol a un Mundial
Comparteix
El polonès acosta la seva selecció a vuitens i gol de Christensen contra França

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa