Iñaki Williams carrega contra VOX

"Si et digués què penso, tindria un problema", ha assegurat

El futbolista de l’Athletic Club de Bilbao Iñaki Williams ha carregat contra VOX en una entrevista al programa de televisió Salvados. Quan ha estat preguntat respecte al seu programa polític i als seus discursos, el davanter basc ha declarat: “Si et digués què penso, tindria un problema. Espero que la gent s’ho pensi bé abans de votar-los i no faci aquesta bajanada”.

A més a més, també ha opinat respecte a la situació dels estadis, prèvia a la pandèmia, i els insults racistes que ha hagut de suportar tants cops. “S’estan començant a canviar les coses. Des que s’han adoptat mesures més radicals, la gent s’ho pensa dues vegades”, ha assegurat Williams.

Cal recordar que el davanter de l’Athletic va viure uns incidents lamentables, entre molts altres llocs, a Cornellà-El Prat. Quan va ser substituït, el públic li va proferir diversos insults racistes i el jugador, com és obvi, es va indignar. El seu cas va provocar molt revolt mediàtic i social i es va intervenir per multar l’Espanyol i alguns aficionats que es van poder identificar com a agressors.

Més informació

Nou comentari