Món Esport
El Basaksehir i el PSG abandonen el camp per racisme del quart àrbitre
  • CA

Situació molt polèmica al Parc dels Prínceps. Els futbolistes del PSG i l’Istambul Başakşehir han abandonat el terreny de joc quan només s’havien jugat quinze minuts de la primera part per un presumpte comentari racista del quart àrbitre. El col·legiat hauria demanat a l’àrbitre principal que expulsés un tècnic de la banqueta turca, Pierre Webó, i ho hauria fet amb el comentari: “Fes fora el jugador negre”.

En una primera instància, el partit s’ha aturat i hi ha hagut la clàssica situació en la qual els futbolistes han envoltat l’àrbitre. La sensació inicial era que es tractava de queixes dels jugadors del Basaksehir a causa de l’expulsió del seu company. Tanmateix, el conflicte s’ha anat allargant fins al punt que, primer els turcs i després els francesos, liderats per Neymar i Mbappé, han abandonat la gespa. Aleshores, ha transcendit la informació d’aquesta acusació de racisme respecte al quart àrbitre.

El partit ha hagut de ser suspès i es disputarà aquest dimecres amb un nou equip arbitral. Cal recordar que el PSG ja es va trobar immers en una situació similar a inicis de temporada. En aquella ocasió, en un partit de la Ligue 1, Neymar va acusar de racisme el futbolista de l’Olympique de Marsella Álvaro González. El cas va tenir un gran ressò, però no hi va haver cap conclusió. De fet, posteriorment, el Marsella també va acusar Neymar de racista per uns comentaris respecte a Hiroki Sakai.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa