Món Esport
Guardiola esclata contra el VAR tot i la golejada (5-2)
  • CA

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha estat molt contundent amb l’arbitratge que ha rebut en la golejada del seu equip contra el Southampton a la Premier League (5-2). Els citizens han guanyat amb molta solvència i s’apropen cada vegada més al títol de Lliga, però aquesta no ha estat la notícia més destacada del partit.

Ja a la sala de premsa, Guardiola ha esclatat contra els àrbitres i el VAR, després d’una jugada del duel que ha acabat amb una decisió incomprensible del sistema de videoarbitratge. A l’interior de l’àrea, Phil Foden buscava el gol amb la pilota controlada. El porter del Southampton ha intentat arribar a defensar, però li ha fet una entrada duríssima amb una trepitjada al peu molt perillosa. Tanmateix, el penal no ha estat assenyalat.

El tècnic de Santpedor no ha dubtat en criticar-ho: “Això del penal ha estat increïble”. A més a més, no ho ha volgut utilitzar com una excusa i per això ha alçat la veu en un dia en el qual han guanyat per golejada. “Parlo perquè hem quedat 5-2, si haguéssim quedat 2-5 no diria res”, ha assegurat.

En qualsevol cas, el City suma els tres punts i té la Premier a tocar. El separen fins a 14 punts del Manchester United i només els queden per disputar nou i deu partits respectivament. Molt malament ho haurien de fer els de Guardiola per no aixecar el títol.



Més notícies
Messi i Pedri celebren un gol | FC Barcelona
L’eliminació més dolça (1-1)
Notícia: L’eliminació més dolça (1-1)
Comparteix
El Barça empata al Parc dels Prínceps en un partit on han merescut molt més
Aitana Bonmatí, jugadora del Barça | Europa Press
Disparades a la Champions (0-5)
Notícia: Disparades a la Champions (0-5)
Comparteix
El Barça passa a quarts de final després de golejar el Fortuna Hjorring

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa