El germà de l’Emir de Qatar nega la salutació a les àrbitres de la final del Mundial de Clubs

En canvi, sí que va saludar els homes del cos arbitral durant l'entrega de premis

Amb la celebració del Mundial de 2022 al Qatar a l’horitzó, s’ha obert la polèmica sobre la cerimònia de lliurament de trofeus a la final del Mundial de Clubs celebrada al país àrab. El xeic Joaan Bin Hamad Al Thani, germà petit de l’actual governant del Qatar, l’emir Tamim Bin Hamad Al Thani, va saludar tant els jugadors com els àrbitres masculins després de la victòria del Bayern de Munic davant els Tigres UANL (1-0). Però el noble qatarí no va disposar el mateix tracte cap a les dones.

En el moment que les àrbitres femenines Edina Alves Batista i Neuza Back van acostar-se al xeic, aquest últim les va ignorar descaradament. Per més inri, Joaan bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, President del Comitè Olímpic de Qatar i germà petit del governant de Qatar, va lliurar els guardons al costat de Gianni Infantino, l’actual president de la FIFA.

Aquestes imatges han corregut per les xarxes socials arribant a tot el món. Sobretot si es té present l’actual context amb la celebració del Mundial de 2022 a Qatar. La tria d’aquesta seu ja va despertar polèmica en el seu moment, i ara amb imatges com aquesta ha revifat les crítiques per la tria de la FIFA.

Més informació

Nou comentari