Gerard Piqué idea una fórmula peculiar per captar socis per a l’Andorra

El central del Barça sortejarà un sopar exclusiu amb ell entre tots els abonats

Gerard Piqué, més enllà de ser un dels centrals i un dels capitals del Futbol Club Barcelona, té molts altres fronts oberts. És propietari del grup empreserial Kosmos i des d’aquest inverteix en diversos projectes. Un d’ells és el Futbol Club Andorra, equip que milita actualment a la Primera Divisió RFEF i que ha estat a punt de pujar a la Segona Divisió en les darreres temporades, des que Piqué es va convertir en el seu propietari.

El central del Barça ha anat injectant diners al club dels Pirineus per fer-lo millorar, ja que el seu somni és arribar a veure’l jugar la Champions League. Així doncs, aquest projecte, que va creixent de mica en mica, està totalment relacionat amb Gerard Piqué i així ha quedat demostrat en la darrera campanya de captació de socis.

El Futbol Club Andorra ha anunciat a les seves xarxes socials que totes aquelles persones que siguin abonats de l’equip durant la pròxima temporada, que començarà aquest cap de setmana, entraran en un sorteig per guanyar un sopar amb Gerard Piqué. A més a més, Eder Sarabia, exsegon entrenador del Barça i actual tècnic de l’Andorra, així com altres futbolistes del club, també participaran d’aquest àpat.

Més informació

Nou comentari