Món Esport
Gerard Piqué idea una fórmula peculiar per captar socis per a l’Andorra
  • CA

Gerard Piqué, més enllà de ser un dels centrals i un dels capitals del Futbol Club Barcelona, té molts altres fronts oberts. És propietari del grup empreserial Kosmos i des d’aquest inverteix en diversos projectes. Un d’ells és el Futbol Club Andorra, equip que milita actualment a la Primera Divisió RFEF i que ha estat a punt de pujar a la Segona Divisió en les darreres temporades, des que Piqué es va convertir en el seu propietari.

El central del Barça ha anat injectant diners al club dels Pirineus per fer-lo millorar, ja que el seu somni és arribar a veure’l jugar la Champions League. Així doncs, aquest projecte, que va creixent de mica en mica, està totalment relacionat amb Gerard Piqué i així ha quedat demostrat en la darrera campanya de captació de socis.

El Futbol Club Andorra ha anunciat a les seves xarxes socials que totes aquelles persones que siguin abonats de l’equip durant la pròxima temporada, que començarà aquest cap de setmana, entraran en un sorteig per guanyar un sopar amb Gerard Piqué. A més a més, Eder Sarabia, exsegon entrenador del Barça i actual tècnic de l’Andorra, així com altres futbolistes del club, també participaran d’aquest àpat.



Més notícies
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
Umtiti continua a la seva i se’n riu d’una possible sortida del Barça
Notícia: Umtiti continua a la seva i se’n riu d’una possible sortida del Barça
Comparteix
El club està disposat a tornar-li a oferir la carta de llibertat abans d'acomiadar-lo
Cristiano Ronaldo, davanter de la Juventus | Europa Press
Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Notícia: Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista va ser suplent en el darrer partit de la Juventus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa