Món Esport
Umtiti continua a la seva i se’n riu d’una possible sortida del Barça
  • CA

Samuel Umtiti, defensa central del Futbol Club Barcelona, torna boja la secretaria tècnica del Barça a cada mercat de fitxatges. Després que l’any 2018, en tornar del Mundial, baixés el rendiment de forma alarmant, l’entitat blaugrana li ha buscat sortida cada estiu i cada hivern, però Umtiti sap que està cobrant el sou de la seva vida, que cap altre equip li podrà igualar, i no cedeix ni un pèl.

Ara, però, la junta directiva del Barça s’està posant molt seriosa amb Umtiti. Amb uns problemes econòmics i de massa salarial molt greus, pagar la fitxa d’un jugador que no serveix ni com a suplent és tot un suplici per al club. Durant tot l’estiu se li ha buscat sortida en forma de traspàs, de cessió, d’intercanvi i fins i tot se li ha ofert la carta de llibertat. Però res, Umtiti insisteix que vol complir el seu contracte -cosa que, d’altra banda, té tot el dret de fer- i que es quedarà al Barça fins que aquest s’exhaureixi l’estiu del 2023.

Tanmateix, el club tampoc no vol resignar-se i durant els darrers dies s’estan fent esforços per intentar convèncer Umtiti que el seu lloc no és al Barça. És per això que, un cop ha tornat d’unes vacances a Eivissa, la premsa l’ha anat a buscar a l’aeroport per saber què en pensa el jugador de tot plegat. A la pregunta “Tens espai al Barça?”, Umtiti ha respost “Tinc espai al meu cotxe”. Això s’ha interpretat de diverses formes: o bé que és conscient que ha de marxar, cosa poc probable, o més aviat una mena de burla a la periodista que li ha fet la pregunta.

Ens trobem en la darrera setmana del mercat de fitxatges i poden passar encara moltes coses. La idea del club és fer entrar en raó Samuel Umtiti perquè marxi de forma gratuïta a l’equip que vulgui i deixi de ser una llosa per al Barça. Ara bé, si ell no accedeix a fer-ho, diversos mitjans han revelat que a la nova junta directiva no li tremolarà el pols a l’hora d’acomiadar-lo de forma unilateral.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, davanter de la Juventus | Europa Press
Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Notícia: Es disparen tots els rumors sobre Cristiano Ronaldo
Comparteix
El futbolista va ser suplent en el darrer partit de la Juventus
Ilaix Moriba, durant un entrenament | FC Barcelona
Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Notícia: Ilaix envia una indirecta a Koeman a través d’Instagram
Comparteix
El migcampista ha respost a les dures declaracions que va fer l'holandès sobre ell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa