Món Esport
El futur de Cristiano Ronaldo presenta opcions molt morboses
  • CA

Cristiano Ronaldo és un dels millors jugadors de la història del futbol. Malgrat que ja té 36 anys i aquesta temporada vinent en complirà 37, es continua trobant en un estat de forma òptim i ho ha demostrat en la darrera Eurocopa, en la qual va oferir un gran rendiment i va ser un dels màxims golejadors. El futbolista portuguès milita actualment a les files de la Juventus de Torí. Ara bé, el pròxim estiu finalitza contracte i el fet que no hagi pogut arribar lluny a la Champions League amb el conjunt italià fan que estigui buscant una sortida, segons apunten diversos mitjans de comunicació.

Les tres opcions que hi ha sobre la taula són molt interessants i afegirien molta salsa al panorama del futbol europeu. Per una banda, el programa El Chiringuito, de Mega, assegura que Carlo Ancelotti ha demanat el seu retorn al Reial Madrid. De ben segur que molts madridistes estarien encantats amb aquesta opció, però la relació de Cristiano amb el president merengue, Florentino Pérez, no va acabar de la millor manera possible. De fet, l’empresari madrileny ha assegurat en alguna ocasió que el davanter portuguès no tornarà mai al conjunt blanc. Finalment, el mateix Ancelotti ha desmentit els rumors amb una piulada.

D’altra banda, una opció absolutament morbosa seria la del fitxatge pel París Saint-Germain (PSG), la qual avança el diari italià Tuttosport. El club francès té una davantera d’ensomni, amb el trident Neymar-Messi-Mbappé. Ara bé, aquest últim encara no ha renovat el seu contracte i només li queda un any. Si algun equip, com el mateix Reial Madrid, ofereix molts diners per ell, podria acabar marxant, cosa que faria que Cristiano s’apropés a París i, així, podria acabar jugant al costat de Leo Messi, reunint així els dos millors jugadors de la darrera dècada del futbol mundial.

Finalment també s’apunta a una opció curiosa des d’Itàlia, concretament des del Corriere dello Sport, que seria la del fitxatge pel Manchester City. D’aquesta manera, Cristiano estaria sota les ordres del tècnic català Pep Guardiola, un fet que també seria històric. Per últim, cal apuntar que, tot i que amb menys possibilitats, el davanter portuguès també podria quedar-se a la Juventus i renovar el seu contracte.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola esclata contra els seus crítics a la Premier League
Notícia: Guardiola esclata contra els seus crítics a la Premier League
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha respost Jürgen Klopp, tècnic del Liverpool
Coutinho, abans d'un partit de Champions | Europa Press
El Barça busca un intercanvi entre Coutinho i una estrella del futbol europeu
Notícia: El Barça busca un intercanvi entre Coutinho i una estrella del futbol europeu
Comparteix
El club blaugrana encara no dona el mercat de fitxatges per tancat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa