Món Esport
La FIFA vol revolucionar el futbol amb noves normes que canviaran l’esport per sempre

Al món del futbol hi ha un elefant a l’habitació del qual ningú en parlava fins que la Superlliga va començar a posar de manifest el tema: aquest esport està perdent interès. Les audiències baixen, les noves generacions no troben atractiu el fet d’estar durant més de dues hores i mitja davant la televisió, i el fet que gairebé no existeixi el futbol en obert no ajuda gens. La idea de crear una competició on s’enfrontin sempre els millors equips va fracassar, de forma momentània, i ara la FIFA vol explorar noves solucions.

És per això que en un torneig de juvenils es posarà a prova una nova normativa que revoluciona aquest esport de pam a pam. Aquest reglament contempla quatre canvis fonamentals. En primer lloc, es disputaran dues parts de trenta minuts, en comptes dels quaranta-cinc actuals. Ara bé, quan s’aturi el joc, també s’aturarà el temps, com passa a la gran majoria d’esports. Això evitarà les pèrdues de temps quan un equip guanya o té un resultat que li interessa. Aquest seria el canvi més significatiu.

També hi haurà la possibilitat de substituir futbolistes de forma ilimitada, com pot passar també al bàsquet, a l’handbol, a l’hoquei o al futbol sala. De fet, relacionat amb aquest darrer esport també es proposa que els llançaments de banda es facin amb el peu. A més a més, les targetes grogues suposaran una sanció de cinc minuts per al jugador en qüestió, que es podrà tornar a incorporar quan hagi passat aquest temps.Més notícies
Neymar, a la Copa Amèrica | Europa Press

Neymar, irreconeixible amb el seu nou pentinat

Notícia: Neymar, irreconeixible amb el seu nou pentinat
Comparteix
El futbolista brasiler torna a sorprendre els seus seguidors amb una nova excentricitat
Notícia: Neymar, irreconeixible amb el seu nou pentinat - Mobile
Julius Ssekitoleko vol iniciar una nova vida al país nipó | @juliusssekitoleko

Un atleta ugandès s’escapa dels Jocs per buscar feina al Japó

Notícia: Un atleta ugandès s’escapa dels Jocs per buscar feina al Japó
Comparteix
Julius Ssekitoleko vol iniciar una nova vida al país nipó
Notícia: Un atleta ugandès s’escapa dels Jocs per buscar feina al Japó - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa