Món Esport
Tebas entra en el conflicte entre la Superlliga, la UEFA i la FIFA

LaLiga, presidida per Javier Tebas, ha emès un comunicat en el qual ha anunciat que es persona en el procediment de la Superlliga contra la UEFA i la FIFA. En els dos autos, un d’abril i l’altre de juliol, en els quals la Justícia espanyola i suïssa, respectivament, emplaçaven els dos organismes reguladors del futbol europeu i mundial a no emprendre reprimendes contra els clubs fundadors de la Superlliga, apareix el nom de LaLiga i el de Tebas, i és per això que, diuen es personen en aquesta causa.

“Després de saber, a través dels mitjans de comunicació, l’adopció d’un auto que estableix certes mesures cautelars, amb data del 20 d’abril del 2021; així com un segon auto, amb data de l’1 de juliol del 2021, on es menciona explícitament les lligues nacionals i el president de LaLiga, aquesta considera que té un interès legítim en participar en aquest procediment, ja que les decisions derivades del mateix afectaran de forma evident l’equilibri del futbol a Europa”, diu el comunicat.

En el mateix text, LaLiga deixa clar una vegada més que no comparteix el projecte de la Superlliga, però sí que obre la porta a “defensar la necessitat d’introduir millores” al futbol europeu i al futbol mundial. Cal recordar que en els autos en qüestió s’advertia la UEFA i la FIFA de la possibilitat d’incórrer en un delicte d’abús de poder si s’amenaçaven o es castigaven els clubs fundadors de la Superlliga, fet que va permetre a Barça, Madrid i Juventus participar de la Champions League de la temporada vinent sense problemes.Més notícies
Messi, durant les proves de coronavirus | FC Barcelona

Arxivada la denúncia contra Messi per estafa i blanqueig

Notícia: Arxivada la denúncia contra Messi per estafa i blanqueig
Comparteix
L'Audiència Nacional arxiva el cas després de més de dos anys d'investigació
Notícia: Arxivada la denúncia contra Messi per estafa i blanqueig - Mobile
Florentino Pérez, en arxiu | Europa Press

Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid

Notícia: Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid
Comparteix
El Confidencial continua revelant converses privades del president merengue
Notícia: Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa