Món Esport
Les darreres filtracions de Florentino demostren la seva influència en la premsa de Madrid

Cinquena entrega de les filtracions de converses privades de Florentino Pérez per part d’El Confidencial. En aquest cas es deixa de posar el focus en llegendes del madridisme, com Casillas, Raúl, Vicente del Bosque, Cristiano Ronaldo o Mourinho, i se sent el president merengue parlant de la premsa. Són àudios corresponents al 2007, quan havia deixat de ser màxim mandatari del club blanc, en els quals queda demostrada la seva influència sobre els mitjans de comunicació de la capital estatal.

“Hem de guanyar la batalla del Marca i de la Televisió Espanyola”, comença Florentino. Segons l’empresari madrileny, aquests dos mitjans de comunicació eren contraris a la seva figura. També parla d’“aïllar” dos periodistes, Alfredo Relaño i José Ramón de la Morena, i fins i tot assegura que un programa de televisió, El Rondo, que s’emitia a La 1, “ja no existirà més”. En canvi, lloa Luis Fernández, a qui considera “talibà madridista”. I apareix alguna frase encara més sospitosa, com ara: “La 1, ell no t’ho dirà, però jo t’ho dic, canviarà totalment, perquè té un director que és dels nostres”.

Totes aquestes frases de Florentino es podrien haver quedat en paper mullat i en una conversa privada sense massa transcendència. Ara bé, com ell mateix assegura en aquests àudios, el programa El Rondo va deixar d’emetre’s de la forma que ell havia pronosticat. Aquestes declaracions comencen a demostrar comportaments molt sospitosos de Florentino i encara hi podrien haver noves filtracions.Més notícies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa