Món Esport
La sort i els resultats dels equips catalans a la Copa
  • CA

La primera ronda de la Copa ha finalitzat i tan bon punt ho ha fet, s’ha celebrat el sorteig per a la segona fase, on el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid i l’Athletic Club encara no hi seran, ja que es classifiquen directament pels seus resultats el curs anterior i l’accés a la Supercopa. El cert és que la primera ronda no ha estat gens bona per als equips catalans, ja que només s’han classificat els dos grans favorits: el Reial Club Deportiu Espanyol i el Girona Futbol Club. Els blanc-i-vermells han golejat el Calvo Sotelo de Puertollano (1-5) gràcies a la gran actuació dels futbolistes joves, mentre que els pericos han patit fins al final contra la Societat Esportiva Solares, que ha intentat remuntar als minuts finals i s’ha quedat a les portes d’aconseguir-ho, però el hat-trick previ de Loren Morón ha estat suficient per donar l’accés a la següent ronda als blanc-i-blaus (2-3). És per això que els dos clubs han estat al sorteig. A l’Espanyol li ha tocat el Palencia Cristo Atlético, en un partit que es preveu senzill per als de Vicente Moreno, mentre que el Girona es trobarà amb un rival de la seva categoria, la Societat Esportiva Osca.

Pel que fa als altres equips, hi ha hagut eliminacions més doloroses i altres que han tingut un regust dolç final. Per una banda, el Club de Futbol Talavera no ha donat cap opció a la Unió Esportiva Cornellà i ha fet prevaldre el factor camp a favor per guanyar amb claredat (2-0). En una situació similar s’ha trobat el Centre d’Esports Sabadell, que ha sortit derrotat del duel contra l’Atlètic Sanluqueño (2-0), sense tenir cap opció de guanyar i agreujant la crisi dels arlequinats. El Gimnàstic de Tarragona, en canvi, ha donat guerra fins al final, però ha caigut als penals (0-0).

Les experiències més positives han estat les del Club Esportiu Europa i del Club de Futbol Joventut de Mollerussa. En el primer cas, el Nou Sardenya ha viscut una nit màgica contra la Societat Esportiva Amorebieta, un equip que els supera per dues categories, amb l’estadi ple a vessar. Els escapulats han tingut la victòria a les seves mans i han tingut més ocasions de gol que els bascos, però una diana a la primera meitat de l’Amorebieta i la falta d’efectivitat de l’Europa ha acabat amb les aspiracions dels graciencs (0-1). Tot i això, l’estadi ha viscut una festa històrica. En una situació gairebé idèntica s’ha trobat el Mollerussa. Els seus aficionats fins i tot han pogut celebrar un gol al minut tres, el qual ha servit per mantenir l’equip viu durant la primera meitat contra el Getafe Club de Futbol. A la represa, però, les forces del Mollerussa han anat minvant i els madrilenys els han passat pel damunt (1-5).



Més notícies
Leo Messi, durant el partit contra el Niça | Europa Press
La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Notícia: La premsa francesa ataca Messi sense pietat
Comparteix
"La seva actuació és indigna d'un jugador que ha guanyat la Pilota d'Or", escriuen
Joan Laporta, en roda de premsa | Europa Press
Laporta: “Un Barça sense Messi també és atractiu”
Notícia: Laporta: “Un Barça sense Messi també és atractiu”
Comparteix
El president del club blaugrana ha concedit una entrevista a TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa