Món Esport
Una entrenadora catalana exposa el masclisme al món del futbol
  • CA

L’entrenadora de futbol Miti Vendrell ha publicat un enfilall a Twitter que s’ha convertit en viral a causa del gran impacte que ha causat. Vendrell, entrenadora d’un equip masculí a Sant Martí de Tous a la comarca de l’Anoia, ha fet un recull de totes les agressions i actituds masclistes que ha de suportar pel fet de ser dona.

Vendrell ha explicat que ha volgut esperar als darrers partits de la temporada per fer-ho. Ha escrit: “Bé, ara que estic a un partit d’acabar la temporada, faré un fil de comentaris que he hagut de suportar (directa o indirectament) els darrers anys que he fet d’entrenadora de futbol, tant per part de la graderia, com d’àrbitres o companys de professió, pel simple fet de ser noia”. Per tant, es tracta d’una sèrie de situacions que s’han repetit de forma reiterada durant molt temps.

Ha recollit més de vint casos en els quals s’ha vist oprimida pel fet de ser una dona entrenadora, sigui per comentaris paternalistes o menyspreatius, o per insinuacions o actituds bavoses. Entre les piulades més destacades n’hi ha que fan referència a persones que han assumit la seva orientació sexual, altres que han volgut ensenyar-la a entrenar o algú que considera que és una vergonya que l’hagi guanyat una noia: “No pot ser que ens guanyi aquest equip d’un poble de merda i més tenint una tia d’entrenadora”.



Més notícies
L'estadi del Sant Genís Penitents, on han tingut lloc els fets | UD Sant Genís Penitents
VÍDEO | Brutal agressió a un àrbitre en un partit de Quarta Catalana
Notícia: VÍDEO | Brutal agressió a un àrbitre en un partit de Quarta Catalana
Comparteix
Un aficionat ha saltat a la gespa per atacar el col·legiat al barri de Vallcarca i els Penitents de Barcelona
Laporta, a l'Assemblea de Compromissaris | FC Barcelona
Laporta demana l’amnistia dels presos polítics i el retorn dels exiliats
Notícia: Laporta demana l’amnistia dels presos polítics i el retorn dels exiliats
Comparteix
Ha enviat un missatge emotiu i ha celebrat l'indult com a mesura alternativa: "Benvingut sigui"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa