Món Esport
Enfrontament a les xarxes entre Ramos i Ronaldinho
  • CA
agraph -->

Els duels entre Ramos i Ronaldinho als terrenys de joc són llegendaris. El defensa andalús va tenir més d’un maldecap provant d’aturar el talent del brasiler, que malgrat no estar al club blaugrana durant moltes temporades va deixar una empremta innegable. Les llegendes de Madrid i Barça han tornat a enfrontar-se, aquest cop a les xarxes socials, en un intercanvi de piulades en motiu del comiat de Ramos del Madrid.

Ronaldinho, tirant d’ironia, ha penjat una imatge on se’l pot veure escapant-se del central en un clàssic al Bernabéu. Es tracta d’un partit de la Lliga 2006-2007, que va acabar guanyant el conjunt blanc després del famós tamudazo. La resposta de Ramos no s’ha fet esperar, recordant el fatídic desenllaç d’aquell any per al Barça de Ronaldinho.

De fet, aquell clàssic tampoc és de bon record per al conjunt culer, ja que el Madrid es va imposar 2-0. És un moment estrany d’escollir per part de la llegenda blaugrana, sobretot tenint en compte les grans actuacions que va deixar al Bernabéu. En especial, destaca la del 2005, amb doblet de Ronaldinho i ovació per part de la grada merengue. És possible que, de fet, el davanter brasiler volgués recordar aquella ocasió, on Ramos es va veure del tot desbordat.



Més notícies
Pancarta gegant de Joan Laporta a Madrid | 'Estimem el Barça'
El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Notícia: El motiu pel qual Laporta té ganes de veure el Madrid un altre cop
Comparteix
La primera etapa de Laporta al capdavant del club va deixar diversos partits històrics
Sergio Ramos s'acomiada de Florentino Pérez | Real Madrid CF
Sergio Ramos marxa entre paraules d’amor i retrets cap a Florentino
Notícia: Sergio Ramos marxa entre paraules d’amor i retrets cap a Florentino
Comparteix
El ja excapità del Reial Madrid ha mostrat dues cares en el seu acte de comiat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa