Enfrontament a les xarxes entre Ramos i Ronaldinho

La llegenda blaugrana ha volgut recordar els seus duels al camp, però no ha escollit el millor moment

Els duels entre Ramos i Ronaldinho als terrenys de joc són llegendaris. El defensa andalús va tenir més d’un maldecap provant d’aturar el talent del brasiler, que malgrat no estar al club blaugrana durant moltes temporades va deixar una empremta innegable. Les llegendes de Madrid i Barça han tornat a enfrontar-se, aquest cop a les xarxes socials, en un intercanvi de piulades en motiu del comiat de Ramos del Madrid.

Ronaldinho, tirant d’ironia, ha penjat una imatge on se’l pot veure escapant-se del central en un clàssic al Bernabéu. Es tracta d’un partit de la Lliga 2006-2007, que va acabar guanyant el conjunt blanc després del famós tamudazo. La resposta de Ramos no s’ha fet esperar, recordant el fatídic desenllaç d’aquell any per al Barça de Ronaldinho.

De fet, aquell clàssic tampoc és de bon record per al conjunt culer, ja que el Madrid es va imposar 2-0. És un moment estrany d’escollir per part de la llegenda blaugrana, sobretot tenint en compte les grans actuacions que va deixar al Bernabéu. En especial, destaca la del 2005, amb doblet de Ronaldinho i ovació per part de la grada merengue. És possible que, de fet, el davanter brasiler volgués recordar aquella ocasió, on Ramos es va veure del tot desbordat.

Més informació

Nou comentari