Món Esport
Ja hi ha data pel retorn del públic als estadis
  • CA

Javier Tebas està a punt d’assolir un dels objectius pels quals lluita des de fa gairebé un any. Després d’haver fet anuncis en fals en repetides ocasions del retorn del públic als estadis de futbol professional, aquesta vegada sembla que és la bona. Segona han avançat la Cadena SER primer, i la Cadena COPE després, les graderies dels camps de futbol es podrien tornar a omplir de cara a les quatre últimes jornades de Lliga.

Això seria a partir del cap de setmana del 8-9 de maig, coincidint amb el final de l’estat d’alarma. Els estadis, òbviament, no podrien comptar amb el 100% de l’aforament i hi hauria moltes restriccions, com per exemple la prohibició de fumar i menjar, la no presència de graderies d’animació i tampoc d’aficions visitants. En qualsevol cas, 5.000 persones (o el 25% en els casos dels estadis més petits) és probable que puguin gaudir dels quatre últims partits de Lliga en directe (o dos si les dades no continuen estables).

En una competició tan emocionant com la d’aquesta temporada, aquest fet pot ser molt determinant. De fet, el dia 8 de maig, en el qual se suposa que haurien de tornar els aficionats, es disputa el Barça-Atlètic de Madrid al Camp Nou, un partit que, de ben segur, serà clau pel desenllaç de la Lliga. Si 5.000 culers poden ajudar els futbolistes a les graderies del temple blaugrana, les probabilitats de victòria augmentaran exponencialment.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
La sorprenent semblança entre el fill d’un exjugador del Barça i Ronald Koeman
Notícia: La sorprenent semblança entre el fill d’un exjugador del Barça i Ronald Koeman
Comparteix
Chris Deulofeu, fill de Gerard Deulofeu, va néixer el novembre de l'any passat
Florentino Pérez, president del Reial Madrid | Europa Press
Florentino no es rendeix: Superlliga abans del 2024 o multa als clubs fundadors
Notícia: Florentino no es rendeix: Superlliga abans del 2024 o multa als clubs fundadors
Comparteix
Segons informa la Cadena SER, el president del Reial Madrid hauria blindat el projecte en el document fundacional

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa