Messi jugarà la final de la Copa Amèrica més esperada (1-1)

Tota una fase de grups, uns vuitens, uns quarts i unes semis per acabar arribant al que tothom esperava des de l’inici de la Copa Amèrica: una final entre l’Argentina i el Brasil. Després que els de Tite s’hi classifiquessin ahir en batre Perú per la mínima, l’albiceleste ha fet el mateix aquesta matinada amb més suspens, ja que la semifinal contra Colòmbia s’ha decidit a la tanda de penals després d’acabar el temps reglamentari en empat (1-1).

Leo Messi ha tornat a ser el líder indiscutible dels argentins. Abans del minut deu ha fet una gran jugada i ha assistit Lautaro Martínez perquè marqués el primer gol, que acabaria sent l’únic dels d’Scaloni. A partir d’aquí, Colòmbia ha remat a contracorrent per buscar l’empat. Emiliano Martínez, porter argentí, i els pals han estat els únics que han pogut impedir que els rivals de Messi en marquessin dos o tres.

El gol dels colombians ha acabat arribant a la segona meitat. Luis Díaz ha realitzat una jugada sensacional per la banda que ha culminat ell mateix amb una diana de cullera impossible per a Martínez. A partir d’aquí s’han tornat a girar els papers i la selecció argentina ha dominat el partit. Poc abans del final dels noranta minuts, Messi, que ha jugat amb el turmell ensangonat després d’una de les infinites puntades que ha rebut, ha estavellat una pilota al pal, que ha demostrat que l’empat era inevitable.

A la Copa Amèrica no hi ha pròrroga, així que després del temps reglamentari s’ha anat directament a la tanda de penals. Emiliano Martínez s’ha convertit en l’heroi de tota l’Argentina amb una actuació sublim a la porteria. Ha aturat tres llançaments dels colombians, cosa que, combinada amb l’encert dels de l’albiceleste, ha enviat Messi i companyia a la gran final contra el Brasil que es disputarà el pròxim diumenge 11 de juliol a les 2:00h.

Chiesa celebra el seu gol contra la selecció espanyola | Europa Press
Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Notícia: Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)