Món Esport
Dembélé i Griezmann, acusats de racisme
  • CA

L’extrem francès del Barça Ousmane Dembélé es troba al centre de la polèmica després que hagi transcendit un vídeo pel qual se l’ha acusat de racisme. Es tracta d’unes imatges enregistrades pel mateix Dembélé, on, en una habitació d’un hotel del Japó es refereix a uns empleats que havien anat a reparar la televisió com a persones amb “cares lletges”. Antoine Griezmann, qui era amb ell, riu de la seva broma. Aquestes paraules han estat interpretades en clau racista, ja que s’entén que diu que són lletjos pel fet que són asiàtics.

Dembélé i Griezmann han reaccionat de forma contundent i han negat que aquella broma fos racista. L’extrem blaugrana ha publicat un missatge a les seves xarxes socials on ha explicat que és una expressió que utilitza “habitualment”, independentment de l’origen de la persona en qüestió. Ha demanat disculpes de tota manera. Per la seva banda, a través d’un missatge a Twitter, Griezmann ha escrit que rebutja “les acusacions que he rebut” i que ell sempre ha estat “compromès contra qualsevol forma de discriminació”.

Imagen

No obstant això, aquestes disculpes no han servit per a la gent de Rakuten, un dels principals patrocinadors del Barça, que han demanat explicacions al club blaugrana. Hiroshi Mikitani, director general de l’empresa, no admet que es tracti d’una broma i assegura que és un fet racista. A les seves xarxes socials ha escrit: “Lamento que els jugadors del Barça hagin fet comentaris discriminatoris. Protestaré formalment contra el club”.



Més notícies
Luis Enrique parla amb Marcos Llorente a l'Eurocopa | Europa Press
Dures crítiques al joc de la selecció espanyola: “Et pots arribar a adormir”
Notícia: Dures crítiques al joc de la selecció espanyola: “Et pots arribar a adormir”
Comparteix
Diverses figures importants del futbol italià han carregat contra l'estil de Luis Enrique
Javier Tebas, president de LaLiga.
Tebas utilitza el català per respondre a Guardiola
Notícia: Tebas utilitza el català per respondre a Guardiola
Comparteix
El president de LaLiga i el tècnic del Manchester City mantenen el seu enfrontament particular

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa