Món Esport
Mor un dels fills nounats de Cristiano Ronaldo

El futbolista portuguès Cristiano Ronaldo i la seva dona, Georgina Rodríguez, han anunciat la mort d’un dels seus fills, un dels dos bessons nounats de la parella. A través d’un comunicat han expressat el seu dolor amb el següent text: “Amb la nostra tristesa més profunda hem d’anunciar la mort del nostre fill. És el dolor més gran que uns pares poden sentir. Només el naixement de la nostra filla ens dona força la força per viure aquest moment amb una mica més d’esperança i felicitat”. D’aquesta manera, Cristiano i Georgina també han explicat que, afortunadament, l’altre nadó ha nascut sense problemes aparents.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez expressen el seu dolor en un comunicat

En el comunicat en qüestió, Cristiano i Georgina també han volgut agrair “la cura i el suport dels doctors i infermeres”. Expliquen que, de forma totalment comprensible, estan “devastats” i demanen “privacitat en un moment tan complicat”. Acaben el text amb un missatge molt emotiu: “El nostre bebè, el nostre àngel. Sempre t’estimarem”. La notícia és molt recent, així que el futbolista del Manchester United encara no ha explicat si aquesta pèrdua afectarà la seva carrera esportiva de forma imminent, en el sentit de si es veurà capaç de finalitzar la temporada de forma regular.

Mor qui havia de ser el sisè fill de Cristiano Ronaldo

La parella de Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez havia comunicat que esperava bessons el passat mes d’octubre. No s’havien notificat problemes fins al moment, quan s’ha conegut que un dels dos nounats ha mort durant el part. Cristiano i Georgina tenen una altra filla en comú, Alana Martina, qui va néixer el novembre de 2017 i ja té quatre anys. A més a més, el davanter portuguès també és pare de Cristiano Ronaldo Jr., el seu fill més gran, d’una altra parella de bessons, Eva i Mateo, i del nadó que ha sobreviscut al part on ha mort qui havia de ser el sisè fill del futbolista. De moment, Cristiano i Georgina no han donat a conèixer el nom d’aquesta filla que és la segona que tenen en comú.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, amb el seu fill | @cristiano
VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Notícia: VÍDEO | Un gol del fill de Cristiano Ronaldo a l’Empordà fa la volta al món
Comparteix
Cristiano Ronaldo Jr. ha celebrat un gol al MIC de la mateixa manera que ho fa el seu pare
Cristiano Ronaldo, després de la derrota del Manchester United | Europa Press
VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Notícia: VÍDEO | Cristiano Ronaldo agredeix un nen i li destrossa el mòbil
Comparteix
El davanter portuguès ha encaixat de la pitjor manera possible la derrota del seu equip, el Manchester United

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa