Un club anglès fundador de la Superlliga, a punt d’abandonar el projecte

El rebuig dels aficionats estaria fent recapacitar un dels 'big six'

Nova bomba en el cas Superlliga. Un dels sis clubs anglesos fundadors de la competició estaria a punt d’abandonar el projecte, segons ha informat el diari The Times. Sense revelar el nom, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal o Tottenham, un d’ells, estaria meditant seriosament la possibilitat de fer marxa enrere.

Sempre segons The Times, el gran rebuig que els aficionats estan mostrant a la Superlliga hauria fet recapacitar un dels anomenats big six i estaria a prop de fer aquest pas que seria tota una condemna per la competició liderada per Florentino Pérez. Cal tenir en compte que al Regne Unit s’han arribat a realitzar manifestacions en contra d’aquest projecte.

Malgrat que el nom del club no ha transcendit, n’hi ha dos que sonen amb força segons The Guardian, el Chelsea i el Manchester City, ja que ambdues entitats han manifestat dubtes respecte a aquesta nova competició. Pep Guardiola, tècnic dels citizens, ja ha explicat en roda de premsa que està absolutament en contra de la Superlliga, així que encara hi ha més números al respecte.

Més informació

Nou comentari