El City de Guardiola no fa vacances (0-2)

Domini solvent del Manchester City aquesta tarda en la seva visita al Leicester. Els de Pep Guardiola s’enfrontaven al tercer classificat en un partit que no hauria de preveure’s fàcil, ja que els homes de Brendan Rodgers van vèncer per 2 a 5 als cityzens en la primera volta. Però el City no fa vacances.

Els de Manchester han sortit a la gespa amb ànim de revenja. Al minut 6 de partit, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Fernandinho per fora de joc d’Agüero. A pesar d’aquest contratemps, l’equip del tècnic de Santpedor ha seguit dominant la pilota i tancant al Leicester a la seva àrea, tot esperant les seves oportunitats a la contra.

La primera part ha acabat amb resultat de 0 a 0, i a la represa el matx semblava seguir els mateixos compassos. Però no ha estat així. al minut 58 de partit, Mendy ha retallat amb elegància i ha batut Schmeichel (0-1). Aquest gol, com sol passar, ha obligat el Leicester a obrir-se tot cercant el gol de l’empat. I com sol passar, també, el City s’ha trobat molt més còmode amb espais i ha sentenciat el partit amb un gol de Gabriel Jesus, després d’una gran jugada coral al minut 73 de partit.

A partir d’aquest moment, els de Guardiola han gestionat el partit i han posat la mira, si no han estat tot el matx així, en el partit del dimarts vinent davant el Borussia de Dortmund de quarts de final de la Champions League. Aquell títol que ja fa deu anys que se li resisteix al tècnic català.