Món Esport
El capità d’Itàlia va demostrar que a Jordi Alba ‘li falta carrer’
  • CA

La selecció espanyola ha estat eliminada de l’Eurocopa a la tanda de penals contra la selecció italiana. Al final dels noranta minuts i de la pròrroga, el resultat final va ser d’1-1, així que tot plegat es va decidir des dels onze metres. En el sorteig de camp per als llançaments finals, va succeir una anècdota de la qual en parla tothom.

El capità de la selecció italiana, Giorgio Chiellini, va haver de decidir quin camp volia davant dels àrbitres i contra Jordi Alba, en aquell moment capità de la selecció espanyola perquè Busquets havia estat substituït. Chiellini va perdre el sorteig, però va començar a riure, va dir “mentider, mentider” a Jordi Alba insinuant que no havia escollit el camp que ell havia dit, i això va deixar el de l’Hospitalet totalment descol·locat. El lateral del Barça es va quedar tan sorprès per l’actitud distesa de Chiellini que no va saber reaccionar. L’italià va guanyar el segon sorteig, aquest per veure qui llançava primer, i quan ho va fer va començar a abraçar un Alba que no va entendre absolutament res i es va quedar amb un pam de nas. Hi ha qui diu que Itàlia va començar a guanyar la tanda de penals des d’aquest moment.

Les imatges de Chiellini trolejant a Jordi Alba han corregut com la pólvora per Internet. La gran destresa de l’italià per fer ballar el de l’Hospitalet de Llobregat al seu ritme ha estat molt aplaudida. De fet, s’ha utilitzat un mem que els darrers dies s’ha fet molt popular que consisteix a dir que a algú “li falta carrer” quan li colen una broma com la de Chiellini a Alba. Les xarxes estan plenes d’usuaris que ho han traduït a l’italià i han escrit “ti manca strada” al lateral blaugrana.



Més notícies
Pedri, durant l'Eurocopa | Europa Press
La certificació del naixement d’una estrella
Notícia: La certificació del naixement d’una estrella
Comparteix
Amb només 18 anys, Pedri ha presentat candidatura a ser un dels millors futbolistes del futur
Chiesa celebra el seu gol contra la selecció espanyola | Europa Press
Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Notícia: Itàlia envia la selecció espanyola al carrer a les portes de la final (1-1)
Comparteix
Els de Mancini s'han imposat als de Luis Enrique a la tanda de penals

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa